Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Bocsátottatok már meg megcsalást a barátnőtöknek, feleségeteknek?
Tessék, íme ez kérdés pedig pont az ellenkezője, itt a pasi csalta meg a párját:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Gondolom ez a kérdés ihlethette a kérdésedet. :)
Én egy félrelépését megbocsátottam,pedig nem ő vallotta be,hanem én nyomoztam ki(ez még rosszabb,mint ha őszintén bevallja),talán azért,mert én voltam az első az életében és láttam rajta,hogy megbánta.Nem folytattuk,hanem újrakezdtük a házasságot,azóta van két cuki gyermekünk és bár megbocsátottam,de elfelejteni nem lehet,nem is kell.
Egy hosszabb viszonyt semmiképp sem tudtam volna így kezelni és akkor sem ment volna a dolog,ha környezetünkben élne a pasi.
Régen én is elkpzelhetetlennek gondoltam ,hogy meg tudjak bocsájtani akár egy csókot is,de amikor belekerül az ember egy ilyen helyzetbe,akkor nem mindig úgy dönt,mint ahogy gondolta.
Igen, a barátnőmnek (3 évig voltam vele, a megcsalás féltávnál történt) megbocsátottam egy ilyen megingását, mivel ő maga vallotta be és olyan aranyosan kért, hogy emiatt ne szakítsunk hogy ettől lehiggadtam :))
Persze ha esetleg a feleségem vallana be ilyesmit, akkor már nem menne annyira egyszerűen a dolog, úgy érezném hogy sarokba vagyok szorítva, mivel egy válás esetén a kisfiam menne vele és ezt a hiányt nem tudná pótolni semmilyen fiatal barátnőcske, valószínűleg bekattannék rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!