Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érzelmileg megcsalt a párom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmileg megcsalt a párom. Hogy legyek túl ezen?

Figyelt kérdés
Vonzódott egy másik nő iránt. Találkozgattak is párszor de szexig nem jutottak csak csókolóztak. Nem vallotta be. Lebuktak üzenettel. Nem mentünk szét. Próbáljuk megoldani valahogy hogy jobb legyen a kapcsolatunk. viszont egyfolytaban emésztem magam ezen. Szeretnék túl lenni a rossz érzésen hogy csinaljam? Tudom ésszel h szakitani kellett volna de nem tudtuk megtenni

2018. nov. 29. 15:35
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
A nőnek is volt és maradt is kapcsolata pedig náluk is borult a bili. Sztem nem keresik egymást. Eddig állandóan a seggeben volt a mobilja azota nem
2018. nov. 29. 22:22
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, ne haragudj, de annyira naiv vagy, mint egy szűz süldő lány.

persze, hogy előtted nem keresi, persze, hogy látványosan nem használja a mobilját, hiszen tudja, hogy figyeled.

de használhatja munkaidőben, éjjel,és bármikor, mikor te nem vagy jelen.

2018. nov. 29. 22:27
 23/33 anonim ***** válasza:
46%

szerintem fontos lenne tudni, hogy hány éves vagy. ha idősebb, akkor megértem, hogy maradni akarsz.

azért vedd figyelembe, hogy házasság meg gyerek előtt nem feltétlen a legjobb ómen, hogy a barátod épp csak véletlenül nem csalt meg.

én nő vagyok, és nemrég pont én kacsintgattam ki a kapcsolatomból (hozzáteszem, nagyon alapos okom volt rá, hogy elkezdjek másfelé nézelődni). nekem nem történt fizikailag semmi, de olyan erős vonzalmat éreztem valaki iránt, hogy elmondtam a barátomnak, és készen álltam rá, hogy szakítsunk emiatt. Viszont kiderült a vonzalmam tárgyáról valami, ami azonnal helyre tette bennem a dolgokat, a barátom pedig ezt a kis epizódot figyelmeztetésnek élte meg, és elkezdtük megoldani azt a problémánkat, ami miatt ez a helyzet egyáltalán kialakulhatott.

Ezen kívül még egy flörtöm volt, de az nem volt ennyire mély dolog, és azt is le tudtam zárni magamban.

Szóval nálunk ez szerintem megoldódott, és én (a kikacsintgató fél) is meg tudtam ezt oldani magamban, és nem is gondolok azóta egyáltalán másra.

2018. nov. 29. 22:28
 24/33 anonim ***** válasza:
51%
mindenki máshogy definiálja a megcsalást. te így, én nem. hagy tudjam már jobban, hogy ÉN hogy látom a dolgokat.
2018. nov. 29. 22:42
 25/33 anonim ***** válasza:
49%

12es vagyok.

Erdekes hogy tobben is azt hittek hogy ferfi vagyok :D pedig nem...

Es igen, nyilvan voltak nalunk is problemak, ami miatt ez bekovetkezett, hogy mashoz kezdtem vonzodni. De megoldottuk. Es nem volt csok, se mas, csak sokat beszelgettunk es talalkoztunk parszor (nyilvanos helyen).

En nem hiszem egyebkent hogy egy hosszu kapcsolatban ilyen sose fordul elo. Es lehet most azt mondod, hogy neem veled sose.. nem tudhatod.

Es en nem tanacsolnek semmit mert minden ember es kapcsolat mas. En csak annyit irtam h ha megbocsajt, probalja meg elfelejteni. Ha nem megy, akkor nem szabad folytatni.

2018. nov. 29. 23:01
 26/33 anonim ***** válasza:
43%
jav. elérhetőek a neten anyagok a TÉMÁBAN...
2018. nov. 29. 23:08
 27/33 anonim ***** válasza:
54%
nekem nem kell ahhoz gúglizni, hogy tudjam, mit gondolok a témáról. van saját értékítéletem.
2018. nov. 29. 23:10
 28/33 anonim ***** válasza:
65%

"En nem hiszem egyebkent hogy egy hosszu kapcsolatban ilyen sose fordul elo."

ne általánosíts, kérlek!

szüleim több mint 40 éve vannak együtt, elmondásuk szerint nem fordult elő.

nagyszüleimnél sem, és még rengeteg, tisztességes párnál.

ez az öncsalás egyik formája, ha azzal kábítod magad, hogy ilyen minden hosszú kapcsolatos párnál törvényszerűen és kikerülhetetlenül megtörténik.

hát, nem.

csak gondolom így könnyebb megküzdeni a lelkifurdalással, már ha van.

2018. nov. 29. 23:11
 29/33 anonim ***** válasza:

*** De azt tudom h állandóan az a nő jart a fejében.

Honnan tudod ezt, Kérdező?

2018. nov. 30. 01:06
 30/33 A kérdező kommentje:
Olvastam hogy irta
2018. nov. 30. 05:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!