Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmileg megcsalt a párom. Hogy legyek túl ezen?
# 12
azért a te prespektívádból nyilván más, és baromira nem hiteles, hogy arra biztatod, hogy maradjon benne egy ilyen kapcsolatnak nem nevezhető valamibe, és felejtse el, ne hánytorgassa, nem mindenki olyan szemellenzős. mint a kedves párod.
minek maradna a kérdező?
ha már most ez megtörtént, és ez fizikai megcsalás is volt, könyörgöm, hiszen smároltak!!!!!
meg ha dugtak ios, ne légy naiv kérdező, gondolod, hogy csávód beismerné??
azt mondod a szavát adta.
de ilyen faszi szavára te már nem adhatsz, hiszen átvert, megcsalt.
most benne akar maradni a fixbe, hát persze, hogy max. akkor vallaná be, hogy dugtak, ha rákötnéd hazugságvizsgálóra.
az ő szava már nem ér, sosem lehetsz 100%-ban biztos benne.
és ami a durva, hogy beleszeretett a másik nőbe, tehát érzeomileg is jelentett és sztem most is jelent neki valamit, ezt csak úgy nem lehet kiírtania magából.
egy ilyen emberhez hozzámenni, családt alapítani öngyilkosság.
nem régi házasok vagytok, hanem egy út elején, és már most megtörtént.
dobd ki!
Egyetértek az előttem szólóval, ez nem működhet hosszú távon, szakíts vele.
Ha szerelmes lenne beléd és becsülne, nem okozott volna ekkora fájdalmat, és csak véletlenül bukott le, tehát tudva és akarva vett ebben részt és még folytatta volna.
A #12-es kérdésére engem is érdekelne a válaszod!
Helyesbítek: a # 11-es kérdező válaszára céloztam.
Ha nem lett volna csók köztük, akkor is ki lennél így borulva?
13: 12-es egyáltalán nem biztatta, azt írta, hogy "ha úgy dönt". Ezzel szemben te vagy az aki nemhogy csak bíztatja, de felszólítja, hogy lépjen ki. 12-es leírta a saját tapasztalatát, nálad nem látom hogy személyes élményt írnál, véleménye meg mindenkinek lehet, nem kérdés hogy ki a hiteles, ha már kettőtöket nézzük.
Ettől független szerintem sem érdemes ezt folytatni, ha ő maga sem biztos benne, hogy melletted maradt volna.
igen, vannak helyzetek, amiknél nincs b.- verzióü, és teljesen világos, hogy mit kéne lépni.
a direkt tanácsot nem szeretem, de ebben az esetben úgy érzem, ez az őszinte és becsületes út, és nincs kedvém mellédumálni.
"Ahogy mar irtak elottem, ha megbocsajtasz, ne hanytorgasd fel utana"
ezt csak egy félrekúró, hűtlen ffi hiszi, hogy így működik.
de nem!!!
valójában ezzel olyan terhet tesz a megcsalt párjára az ember, amibe csak belerokkanni lehet.
és szinte biztos vagyok benne, hogy az ő megbocsátó párja is gondol még erre, ha nem is mondja, ezt nem tudod kikapcsolni, a gyanú mindig benned lesz.
nagyon sok oka lehet, amiért a nője megbocsátott neki, köztük anyagi kényszerek is, tehát ne biztassunk erre senkit.
"Nalunk hasonlo volt a sztori, csak en voltam az, aki belezugott masba. Kiderult, de egyutt maradtunk a parommal."
1. nagyon mélyen és őszintén "szerelmes lehettél" a saját párodba, ha közben belezúgtál egy másik hölgybe is.
2. hogy derült ki? elé álltál, és őszintén bevallottad? valami azt súgja, hogy lebuktál.
3. ha neked a meglévő kapcsolatod mellett egy másik nőre volt érzelmileg-lelkileg szükséged, akkor miért is erőltetted, hogy a pároddal maradj együtt? miért nem engedted el, hogy találjon magéának valakit, aki tiszteli és szereti annyira, hogy nem csalja meg?
4. a másik nővel meddig jutottatok el? csók, szex? és hány hónapig tartott a viszony?
Kérdező, hát akkor maradj.
Vannak nők, akiknek ez belefér.
Másoknak meg leesik, hogy őket megalázták, és elárultak mindent, ami számított egy kapcsolatban, és hanyat-homlok menekülnek. Ők az önérzetesek és cselekvők.
Ha veled ezt meg lehet csinálni, maradj passzív, tűrj, legyen részleges amnéziád, sok boldogságot!
És mivel következmények nélkül marad, legközelebb is meg fog csalni, de akkor már ügyesebben teszi.
És el ne hidd, hogy a nővel vmilyen csatornán nem tartják még a kontaktot titokban.
Ha ugyanis ők ketten szerelmesek voltak, akkor ne hidd, hogy az a nő ilyen egyszerűen lemond róla.
És szerinted miket mesélt ennek a nőnek a párod rólad, kettőtökről?
Mert szerintem semmi jót, éppen ezért érezhette úgy az a nő, hogy zöld utat kapnak az értzései és a párodé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!