Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érzelmileg megcsalt a párom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmileg megcsalt a párom. Hogy legyek túl ezen?

Figyelt kérdés
Vonzódott egy másik nő iránt. Találkozgattak is párszor de szexig nem jutottak csak csókolóztak. Nem vallotta be. Lebuktak üzenettel. Nem mentünk szét. Próbáljuk megoldani valahogy hogy jobb legyen a kapcsolatunk. viszont egyfolytaban emésztem magam ezen. Szeretnék túl lenni a rossz érzésen hogy csinaljam? Tudom ésszel h szakitani kellett volna de nem tudtuk megtenni

2018. nov. 29. 15:35
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Problémáitok voltak - ahogy írtad - és neki egy másik nő volt a megoldás, ahelyett, hogy veled együtt oldotta volna meg. Ráadásul úgy bukott le, annyi se volt benne, hogy eléd áll és csak azért nem jutottak el a szexig, mert te rájöttél előbb. Lesznek még gondjaitok egy kapcsolatban pedig.. Mindig ott lesz a kérdőjel, mert nincs rá garancia, hogy többet nem tesz ilyet. Nekem ezek után biztosan nem kéne. Egy gyenge ember.
2018. dec. 1. 13:48
 32/33 A kérdező kommentje:
Eltelt egy év. Együtt maradtam vele. Szeret engem, most látszik rajta. Én is szeretem, de ott a tüske a szivemben, állandóan az eszemben van az egész. Annyiszor átrágtam már magamban a történteket. Miket csinálhattak, miröl beszélgettek, miket hazudott nekem mikor találkozni ment stb. vannak kiborulásaim, sirhatnékom. Azota a szeretö az akkori pasija gyerekét várja nagy boldogságban..egyedül én sérültem itt ugy látom
2020. jan. 8. 20:25
 33/33 anonim ***** válasza:
Ha egy év alatt sem tudtad feldolgozni akkor szerintem már nem fog menni.
2020. jan. 9. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!