Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az a pillanat, mikor szembesültél azzal, hogy a pasid megcsalt, mit éreztél? (érzelmileg és/vagy fizikailag)
(érzelmileg és/vagy fizikailag) - a kérdésben szereplő zárójeles rész a megcsalás típusaira vonatkozik.
érzelmi megcsalás: szex, csók nem volt, de lelki összegabalyodás, romantikus érzések igen.
fizikai megcsalás: szex, csók is volt.
Hasonló érzések söpörtek át rajtam, mint amikor megtudtam, hogy apukám meghalt. Fizikailag is elgyengültem, le kellett ülnöm, elkezdett remegni a kezem. Belül iszonyúan fájt, hatalmasat csalódtam. És olyan gyűlöletet éreztem, mint még soha.
Ott abban a percben minden szeretetem elmúlt felé.
Akkor tudtam, hogy sikerült továbblépnem, mikor nem gyűlöltem. Teljesen közömbös lett számomra.
hát nagyon sajnálom
és a gyűlöletet értem, nagyon értem
Azt éreztem, hogy ez nem lehet igaz, hogy ez nem történhet meg velem. Aztán valami megfogalmazhatatlan, leírhatatlan dühöt, fájdalmat, tehetetlenséget. Borzalmas időszak következett, amit soha többet nem szeretnék àtélni.
22N
(Érzelmi megcsalás után hagytak el egy két éves kapcsolatban valaki másért, az akkori párom meg sem próbált úriember lenni, elmondta részletesen hogy miért szebb és jobb az a másik lány. Összetörtem, a pszihológusom már azon gondolkodott hogy beutaltat a pszihiátriára, de végül fél év után összeszedtem magam és talpraálltam. Azóta az exem szakított a csajával, mindent megtenne hogy szóbaálljak vele és abban ringatja magát, hogy mi végül úgyis együtt leszünk. Számomra közömbös, de a puszításának nyomai még itt vannak, nehezen bízom a férfiakban, félek megnYílni és újra szeretni.)
Milyen volt?
Reszketés, sírógörcs, forgott a világ, azt hittem meghalok. És mintha kitéptek volna belőlem egy darabot.
25N
köszi
együttérzek veletek
érdekes, de egyáltalán nem meglepő, hogy valamennyien a halál és a gyász metaforáját használtátok az érzéseitek megfogalmazására.
végül is minden megcsalás szerintem szimbolikus gyilkosság, megöl az, aki a párod, kiöli belőled azt a képzetet, ami benned kettőtökről és a kapcsolatotokról élt.
nem hiába mondják, hogy el kell végezni a gyászmunkát minden ilyen trauma után, hogy talpra tudj állni.
Az utolsó nagyon jól írta. Mintha kitéptek volna belőlem egy darabot. Élve,altatás nélkül. Ráadásul terhes voltam a 3 éve várt fiunkkal.... és egy 8hós viszony derült ki
Én konkrétan beleőrültem. Alkoholista lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!