Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek, mi az a pont, az a pillanat, mikor eldontitek
magatokban, hogy felreleptek az adott emberrel?
Figyelt kérdés
Fokent a tapasztaltabb holgyek (MILF) velemenyere lennek, kivancsi, mert ok tudatosabban, dontenek, mint a 20-on evesek. Azt gondolom, egybol erzitek, hogy a ferfiak megvesznek ertetek, de altalaban ( vagy inkabb konkret esetet) mi az a pont, mikor eldontitek magatokban, hogy felrelepsz az adott ferfival, kivaltkepp, ha tudod, hogy hazas o is, vagy ha a ferfi sokkalfiatalabb.
Nem lépek félre, ha egy kapcsolat nem jó, és nem javítható, azt meg kell szakítani, jó kapcsolatban meg eszembe se jut, mert a párom elég, és nem kell mellette más.
2015. okt. 15. 15:29
2/12 anonim válasza:
40-es vagyok.
Mindenben osztom az előttem szóló véleményét.
2015. okt. 15. 15:53
3/12 A kérdező kommentje:
Nyilvanvaloan a kerdes, azoknak szol, akik megtettek mar, nem azoknak, akik soha! Eleg lesujto, hogy ennyi szovegertelmezesetek sincsen! Nagyon nagy altalanossagot irtatok le, ami tok jo amugy, de a kerdes nem ez volt! Nem baj, ha nem erkezik valasz a kerdesemre, de tematol eltero dolgok, szerintem senkit nem erdekelnek!
2015. okt. 15. 16:22
4/12 anonim válasza:
Kérdező, nem csak soha nem tettem meg, hanem soha nem is tenném meg a jövőben sem, mert tisztességtelen dolognak tartom a megcsalást.
Egy kapcsolat vagy működik vagy nem, ha valami nem jó, az vagy megjavítható vagy nem, két ember vagy összetartozik vagy nem, de a megcsalás hazugság, megalázó, inkorrekt, gerinctelen, gyáva dolog. Mindkét félnek jár a tisztelet, ebbe a megcsalás nem fér bele.
2015. okt. 15. 16:27
5/12 anonim válasza:
Én nagyon szerettem a páromat, de egyszerűen akármit csináltam,nem foglalkozott velem.Néha-néha volt olyan pillanat,amikor volt remény a változásra,és hát ezért nem szakítottam.Mikor padlón voltam, inkább lefeküdtem mással, hogy érezzem a törődést. (Nem a szex miatt,hanem tényleg az érintés,intimitás hiányzott nekem a kapcsolatból!!!). Én ezért léptem többször is félre. Sosem derült ki, és inkább szakítottam.
2015. okt. 15. 17:04
6/12 anonim válasza:
Nalam az a pont amikor elboritja a kemia az agyamat es egyszeruen ugy erzem h nekem ez most azonnal kell. Tenni nem tennek erte, magyarul nem csabitok, de adott helyzetben csabulok.
A masik gyengem a fellangolas. Egyikert sem hagynam el a ferjemet, de az eletet szetem elni es csakugy mint ahogy imadom az extrem sportokat, ugyanugy szeretem megadni magamnak mindazt amire vagyom:-)
2015. okt. 15. 20:26
7/12 anonim válasza:
6-os vagyok 33 eves, gyerek nincs es nem is lesz:-)
2015. okt. 15. 20:27
8/12 A kérdező kommentje:
És a ferjed nem is sejti, hogy néha elcsabulsz? Amikkel tudnak levenni a labadrol a?férfiak? :-)
2015. okt. 15. 20:45
9/12 anonim válasza:
6-osnak üzenem Isten óvjon az ilyen nőktől.Részvétem a férjednek.
2015. okt. 16. 10:29
10/12 anonim válasza:
Eddig ketszer tettem Szoval Ez Nem valami hobbi:-)A ferjem Nem tud rola.Nem kenyszeritem bele magam a kereszteny monogamia dobozba viszont mindig csak olyat teszek Amit a lelkiismeretem elbir Es Ez nalam mindenre igaz,Es abszolut Nem banok semmit:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!