Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jon el az a pont egy parkapcsolatban, amikor mar nem illene masokkal csetelgetni tarskereso oldalakon?
Én amikor már alakult valami, akkor felhagytam a társkeresőzéssel, és szerintem ez a normális. Ha valaki iránt vonzódok, akkor nem azt fogom nézni, hogy "na, másvalakivel milyen jó lenne együtt lenni".
Aki meg már ténylegesen összejön valakivel, onnantól eleve nem vall túl mély érzésekre, ha társkeresőzik.
Amikor összejöttem a párommal, kb. 1 hét után töröltem magam az összes társkeresőről, kivéve egyet, ahol baráti kapcsolataim is kialakultak addigra és fórumoztam, blogoltam is a társkeresés mellett. Viszont egy idő után (kb. újabb egy hét), ennek sem éreztem szükségét, pláne mert folyamatosan írogattak az ismerkedni vágyók, úgyhogy szépen elkértem azoknak az elérhetőségét, akikkel szerettem volna tartani a kapcsolatot, és onnan is töröltem magam.
A társkeresőkön mindig van jobb, szebb, érdekesebb, mint az aktuális, és ha valaki tovább keresgél, akkor az garantáltan nem gondolja komolyan a kapcsolatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!