Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CrystalxD kérdése:
A párommal sétáltunk az utcán amikor megfordult egy másik lány után. Persze csak pár pillanat volt de eléggé elszomorított. Velem lehet a baj?
Figyelt kérdés
Épp sétáltunk amikor szembe jött velünk egy olyan kirakom a mellem lány, és a barátom miközben az én kezem fogta utánafordult. Nyáron lesz másfél éve hogy együtt vagyunk, azt hittem nincs baj a kapcsolatunkban. Mindig dícsér hogy milyen szép vagyok sokszor meg is kíván. Persze megértem, fiúból van, de azért ez kicsit sok nekem. Velem lehet a baj? vagy a kapcsolatunkkal? kérlek segítsetek.2014. máj. 26. 21:01
1/15 anonim válasza:
Nekem se esne jól, de ne csinálj belőle nagy ügyet. Ha többször előfordul simán szólhatsz neki, hogy ha ott sétálsz mellette ne forgolódjon másik után. Nincs veled baj.
2/15 Noydra válasza:
Sokszor meg is kíván.:D
Mindig kéne.
Amúgy normális, csak bunkóság... eléggé.
3/15 anonim válasza:
Nem illik ilyet, de igen, veled - is - van a baj, és bocs, de hülye vagy, ha ebből arra következtetsz, hogy baj van a kapcsolatotokkal, vagy ne tetszenél neki.
4/15 anonim válasza:
Igen, veled van a baj, mert nem ismered a férfi-működést. Az ő részéről a működés tökéletesen megfelelő.
5/15 anonim válasza:
nincs veled baj, ilyenek a fiúk... ne értsed félre :D Téged szeret attól még..
6/15 anonim válasza:
Mi a párommal együtt fordulunk egy jó nő után és jót mosolygunk aztán ezen. :-) Sőt! Fel is hívjuk egymás figyelmét, hogy "azt nézd..."
7/15 anonim válasza:
Ettől függetlenül téged szeret, persze ha többször csinálja szólhatsz! :D
8/15 A kérdező kommentje:
Persze, értem, fiú, és mi is szoktunk nézni embereket, hogy ez milyen jó bőr, meg ilyenek, mindig mosolygunk , de ez most nekem rosszul esett, feltűnően fordult, nem csak pillantott, ez agaszt
2014. máj. 26. 21:08
9/15 anonim válasza:
Nem Te vagy a világon a legjobb nő. Még a pasidnak sem. Ettől függetlenül Veled van és nem mással.
10/15 anonim válasza:
A visszafordulás, miközben téged ölel, bunkóság, és a tisztelet hiányát jelzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!