Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a másik kedvében járni?
Rengetegszer olvastam itt is, hogy meg akarnak felelni a párjuknak, tetszeni nekik - de miért?
Tényleg nem olyan válaszokat szeretnék kapni, hogy "mert szeretem" és "mert így természetes/normális", vagy "mert így van és kész".
Szerintem ehhez nem kell túl intelligensnek lenni: tisztában vagy az átlag alatti EQ-dal, az EQ mibenlétével, továbbá azzal, hogy más személyek így viselkednek. A szillogizmus módszerét alkalmazva dedukció útján rájöhetünk, hogy a magasabb EQ vált ki ilyen vágyakat az emberekből.
Tessék, logikus válasz.
Nézd, ha valaki a másik kedvében jár, akkor annak biztosan örülni fog az illető.Ki ne szeretné, ha a párja egy kicsit éreztetné vele, hogy különleges és szereti?Erre az érzésre így, vagy úgy és eltérő mértékben, de mindenkinek szüksége van.
Ez annak is jó, aki figyelmes a másikkal.Valójában pedig ez az egész tényleg csak a szexre eredeztethető vissza, mert azt segítette elő.Ma már persze ez inkább érzelmi alapokon nyugszik, ami logikusan nem igazán írható (még) le.
Mert jót adni, nekünk is jó érzés.
Az 'önzetlen' tettek is olykor ezek mentén jönnek létre, ami igazából önző dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!