Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónapja elkezdtem járni egy fiúval, de közben egy másik fiúba halálosan szerelmes vagyok, mit csináljak? (többi lent)
Ne haragudj, de szerintem elég éretlen vagy egy kapcsolatra. Hány éves vagy?
Egyébként az a legegyszerűbb, ah még a túra előtt elmondod a barátodnak, hogy nem vagy belé szerelmes és szakítasz vele. Ne kínozd magad ÉS őt- minél tovább ámítod, neki annál rosszabb lesz.
Nem is saccoltalak volna többnek.
Bálintba nem vagy szerelmes, Máténak meg nem jössz be. Szerintem mond el Bálintnak, hogy már nem vagy belé szerelmes. De ha úgyse lesz Mátéval semmi, ne keverd bele a sztoriba szerintem, ne törd össze még jobban a barátod szívét. A tábort pedig én hagynám, mert így se Bálinttal se Mátével nem tudnék egy légtérben lenni, főleg így, a kettő együtt. Ha elmondod Bálintnak, hogy Máté miatt, akkor biztos a tábor alatt csak még rosszabb lesz neki, hogy te ott elvagy Mátéval. Viszont ha meg úgy mentek oda, hogy jártok, akkor meg az sem lesz jó, hogy te közben Mátét bámulod meg bele vagy esve. De a mondandóm lényege, hogy szakíts Bálinttal, és lényegében hagyd mindkettőt. Vagy ha már nem leszel Bálinttal, tehetsz még egy próbát Máténál (nem a táborban!), de ha visszautasít, tényleg hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!