Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem valakivel, akinek többféle személyisége van járni kezdtünk, de mindegyikbe szerelmes lettem. Mit tegyek?
Valami mentális betegsége van? Mert akkor inkább hanyagold.
Ha olyan mint a killer7-ben akkor meg főleg :)
Nehogy megmondd!
Folytass mindegyikkel titkos viszonyt. Ha ügyes vagy, nem buksz le.
Az a baj, hogy mikor közlöd ugye csak az egyik személyisége van jelen, a másik meg valahol Hawaiin hulát táncol. Ezért csak az épp jelen lévő személyisége fog hallani erről és a másiknak később kell ezt elmondanod.
Ez viszont már megcsalásnak számít, tehát lehet hogy a hír hallatán a párod első személyisége el fog hagyni, és magából a párodból is kiveszik a nagy bánat miatt. Ezért javasolnám azzal a személyiséggel közölni a hírt elsőként, aki egy kicsivel kevésbé imponál neked.
Így összességében te sem csalod többé egyik személyiséget a másikkal, a legjobbat kapod, ráadásul itt az oldalon még mindig anonim maradsz(ami nagy szerencse, mert különben bizony beutalóért kellene sorba állnod). Örülök, hogy segíthettem!
Ha nem kamu a kérdés, akkor...
Ilyen esetekben van egy domináns személyiség, aki kontrollálja az összes többit, kapcsolatban áll mindegyikkel. Vele kellene beszélned.
Kamukérdés. Ahol én voltam pszichiátriai gyakorlaton (egyetemi klinika + megyei kórház is) az elmúlt 50 évben nem láttak többszörös személyiséggel rendelkező beteget. Ráadásul az újabb szakkönyvek egyre inkább azt pedzegetik, hogy ez a betegség nem is létezik, csak korábban a félrekezelés során magyaráztak bele a betegekbe (amúgy világszinten nagyon kevés ilyen eset ismert).
Vagyis ez korántsem olyan általános dolog, mint ahogy a filmekben szerepel.
És nagyon jól írja a #9-es, hogy a skizofrénia teljesen más tészta, a betegség nevében szereplő "hasadás" NEM a személyiség hasadására utal, csak a köznyelv ezt is keveri.
Szóval még egyszer: ez a kérdés egyértelműen kitaláció (de feltételezem, hogy ennek ellenére nem fogják törölni)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!