Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem valakivel, akinek többféle személyisége van járni kezdtünk, de mindegyikbe szerelmes lettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megmondjam neki?
2013. máj. 26. 19:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincs mese. Egyszerre nem lehetsz szerelmes az összes személyiségébe. Egyet ki kell választanod, a többit pedig különböző módokon meg kell gyilkolnod. :D
2013. máj. 26. 19:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Minek mondanád meg? Szereted egészében ahogy van. Így a jó.
2013. máj. 26. 19:08
 3/12 anonim ***** válasza:

Valami mentális betegsége van? Mert akkor inkább hanyagold.

Ha olyan mint a killer7-ben akkor meg főleg :)

2013. máj. 26. 19:10
 4/12 A kérdező kommentje:
nemmm, én most dilemmába kerültem. Nem tudom mitévő legyek. Tartsam titokban vagy mondjam meg, szakítsak...?
2013. máj. 26. 19:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy megmondd!

Folytass mindegyikkel titkos viszonyt. Ha ügyes vagy, nem buksz le.

2013. máj. 26. 19:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy mikor közlöd ugye csak az egyik személyisége van jelen, a másik meg valahol Hawaiin hulát táncol. Ezért csak az épp jelen lévő személyisége fog hallani erről és a másiknak később kell ezt elmondanod.

Ez viszont már megcsalásnak számít, tehát lehet hogy a hír hallatán a párod első személyisége el fog hagyni, és magából a párodból is kiveszik a nagy bánat miatt. Ezért javasolnám azzal a személyiséggel közölni a hírt elsőként, aki egy kicsivel kevésbé imponál neked.

Így összességében te sem csalod többé egyik személyiséget a másikkal, a legjobbat kapod, ráadásul itt az oldalon még mindig anonim maradsz(ami nagy szerencse, mert különben bizony beutalóért kellene sorba állnod). Örülök, hogy segíthettem!

2013. máj. 26. 19:13
 7/12 anonim ***** válasza:
most akkor skizo?
2013. máj. 26. 19:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha nem kamu a kérdés, akkor...

Ilyen esetekben van egy domináns személyiség, aki kontrollálja az összes többit, kapcsolatban áll mindegyikkel. Vele kellene beszélned.

2013. máj. 26. 19:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
# 7: a skizofrénia az teljesen más tészta.
2013. máj. 26. 19:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Kamukérdés. Ahol én voltam pszichiátriai gyakorlaton (egyetemi klinika + megyei kórház is) az elmúlt 50 évben nem láttak többszörös személyiséggel rendelkező beteget. Ráadásul az újabb szakkönyvek egyre inkább azt pedzegetik, hogy ez a betegség nem is létezik, csak korábban a félrekezelés során magyaráztak bele a betegekbe (amúgy világszinten nagyon kevés ilyen eset ismert).

Vagyis ez korántsem olyan általános dolog, mint ahogy a filmekben szerepel.

És nagyon jól írja a #9-es, hogy a skizofrénia teljesen más tészta, a betegség nevében szereplő "hasadás" NEM a személyiség hasadására utal, csak a köznyelv ezt is keveri.

Szóval még egyszer: ez a kérdés egyértelműen kitaláció (de feltételezem, hogy ennek ellenére nem fogják törölni)!

2013. máj. 26. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!