Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hogyan jöttetek rá, hogy megcsal a feleségetek/párotok? Mi volt az a pillanat amikor megvilágosodtatok? F
Fogalmam nincs, egyszer csak volt egy olyan érzésem, hogy tuti megcsalt 3 héttel ezelőtt mikor elment egy buliba(ahová egyébként ritkán jár).
Igen, valahogy aznap nem jött át, hanem később.
Amúgy akkor ott nem csalt meg, de összemelegedett egy férfival és később találkoztak és akkor le is feküdtek.
Keylogger buktatta le.
Az egyik exemnek feltörtem a közösségi oldalát, és ott bukkantam rá.
Hiba volt, így utólag. Kitudja mikor vallta volna be egyébként.
Ez évekkel ezelőtt volt.
A mostani kapcsolatomban ott tartok, hogy bár gyanakszok, de nem foglalkozok vele mélyebben.
Menjen ha talál jobbat, én nem versengek senkivel.
Ugyanakkor itt is rossz, hogy megingott a bizalom.
25/F
A születésnapomon elment a csajom egy házibuliba.
Másnap délelőtt, munka közben kaptam egy emailt, valami ismeretlen krikszkraksz címről, amiben az illető leírta, hogy az asszonyt meglékelték a buliban.
Nyilván valami "jóakarója" volt a csajomnak, aki ott volt a buliban.
Belenéztem drága barátnőm fészbukjába, és hát kiderült, hogy tényleg.
Ennyi a történet.
szívemből szóltál utolsó!
hatalmas respect!
pontosan így gondolom. Ha felrekefélni van bátorság, akkor a szemembe mondani miért nincs?
Bezzeg hülyét csinálni a másikból, hetekig, hónapokig, akár évekig hitegetni stb... az megy, mert gerinc az már régóta nincs senkiben.
egy korábbi válaszoló vagyok.
Nem vette fel a telefont, és a Viberre se írt vissza. Este 9-kor írt egy jóéjt üzit.
Lent volt a szüleinél, akik elmentek, én meg azt hittem a nővérével bulizik.
Rákerest az Iphonera, akkor derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!