Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoztatok már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok már olyan számotokra megfelelő szép nővel, akivel egybekeltetek? Nem a kinlódást, az elutasító következetességet és érdekszámításokat igazoló viselkedést éreztétek, hanem a pillanat hevében lévő jóérzéseket?

Figyelt kérdés

Akárhányszor találtam az ilyet az mindig kínlódott. Az én italomat fogyasztotta, az én pénzemből élősködött, közben teljesen máshol járt az esze. Más férfiakon gondolkodott, másokról beszélgetett. Látszott rajta az élősködés netovábbja. Drága pénzért kikértük az italokat abból megkínáltuk őt és a barátnőjét is. Olyan embereket ittak az italunkból akit eddig egyszer sem láttam és nem is fogok. De akivel nekem volt dolgom az is csak annak örült hogy nem a saját pénzéből kell megvenni a whiskyt meg a red bullt. A férfi kikéri ő iszik és kész. Elfogadni tud és természetesnek veszi mert más is megadja neki. Ilyen papucs lettek manapság a férfiak hogy ezt sz8ó nélkül megadják így ennek már nincs értéke. Lassan tényleg csak annak lesz ha valaki estélyi ruhába viszi naponta a párját puccos helyekre.

De a lényeg, hogy ha jól éreztem magamat az volt a gondja hogy nem vagyok elég komoly. ha komoly voltam az volt a baja egy másiknak hogy túl komoly vagyok. Igazából mindig belekötnek valamibe. De jól kihúzzák az ismerkedésre szánt időt sokszor, illetve a beszélgetést is tudat alatt a balhéhoz igazítják. De olyan hogy menjünk mert ő tetszik nekem én ezt akarom és nem foglalkoznak a holnappal, olyat még nem tapasztaltam. És ezek az emberek egytől egyig egyedülálló vagy a pénzes fószereknél kötöttek ki. Egyszerűen belülről romlottak, ha kel hazudnak ha valaki felelősségre ja őket hívják a védőfalakat de nem tisztességesek. Ezért hiányzik egy szigorúbb rendszer mert ott felelősséget kellett vállalnia az embernek magáért és ez alól senki nem votl kivétel. Most azt hogy ott van a szép nő ahol neki a legjobb az csak egy dolog. De hogy az első pillanatól fogva az érdekek vezérlik az gáz. Hogy a huszonéves lányok a 30 és 50 év közötti hajóvalk, házzal, motorral, rendelkező embereket keresik. Egyetlen egy éjszakára nem képeseke elmenni azzal akihez nem fűzi érdekük. nem tudják tapasztalataim szerint különválasztani a szexualitást meg a saját érdekeiket. A sok gyári munkás ha elmegy diszkóva és bejön a rengeteg szép nő, ha csak egy alkalommal feküdne mindeggyikkel külön-külön egy, akkor egy alkalmat maguk mögöt tudhatnának. Érdek nélkül állitom hogy egyetlen egyszer nem feküdtek le senkivel. Pedig a biológia az mindenkihez tartozik és én sem kéárek érte pénzt férfiként hogy valaki lefeküdhessen velem a nők közül. Mivel sok a választásuk ők ezt a dolgot prolinak tekintik. Ezt pedig részben magunknak köszönhetjük férfiak. Nem vagyunk elég szigorúak a nőkkel szemben.

Ha valóban minden férfinek a stílusával lenne gond, de a jelenlegi női állományból, minden egyedülálló férfival találkoznak 3-4 szép nő, az elöbb utóbb megtalálná a párját elméletileg. Ha olyan világban élnénk ahol nem a pénz lenne a meghatározó. Tehát amennyi férfi és nő van, abból ha csak találkoznak mindenki mindenkivel, már elméletben kialakulhatna valami. A diszkóban az egyik oldalon állnak szép nők a másikon meg a férfiak. Ezért szélednek szét az emberi kapcsolódnak. Hiába van 25ezer szép nő és 10 férfi csak egy helyen. Ha azzal a 10 férfivel egyik nő sem foglalkozik mert mindeggyik a kigyúrtakat meg a milliomosokat keresi. Tehát valéljuk be hogy ezek a nők kerülik a férfiakat! Szóba sem állnak akárkivel, nekik mindenki csak egy akárki aki nem tud letenni az asztalra és nincs hírneve. Így persze hogy sokan vannak egyedül. Rengeteg nőnek nincse párkapcsolata és betegsége sem. De kerülik a kontaktot mert úgy gondolják hogy számukra érdektelen dolgoknak nincs értelme. Mindenbe az érdeket látják.

A kérdés az hogy ennyi nőböl ha valaki késztetést érez egy férfira akkor miért nem kezdi el nézegetni vagy miért nem mászik rá.Egyszer menjetek el diszkóba és menjetek oda egy jó nőhöz! Ne 300 kilóshoz! Egy valódi jónőhöz vagy 2-höz akár többhöz! Aztán majd amikor indok nélkül elutasítanak olyanok akikről egyértelműen tudjátok hogy senkijük nincs és nem is betegek akkkor rájöttök hogy milyen világban éltek!

2016. nov. 14. 10:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Talán nem lokàlbárban vagy diszkóban kell ismerkedni. ;-)
2016. nov. 14. 10:38
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Na, az első értelmiségi is megérkezett, mint az első válaszoló! Neki is sikerült megragadni a lényeget! :) Ülj vissza az iskolapadba, rádfér 1-2 szövegértés-fejlesztés.
2016. nov. 14. 10:41
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem a szövegértés függvénye a szép nő megszerzése! Ez megint csak egy kifogás, gratulálok! Azért érted a lényeget? Ha nincs mibe belekötni, meghúzza magát a szép nő és csendben marad. Ha van, akkor ír.De csak azzal foglalkozik és azzal fekszik, aki számára kedvező, az igényeinek. Itt vannak a bajok nem a szövegértésbe. A kidolgozott testű férfin és a milliomosokon kívül mást még nem láttam bombanővel! Nagyokos!
2016. nov. 14. 10:47
 4/14 anonim ***** válasza:
Haver, ha jobban figyeltél volna, pont mellédálltam! Az első válaszolónak írtam azt a szöveget... De ezek után ülj be te is mellé pár órára xd
2016. nov. 14. 10:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Összehányt betűhalmaz értelmes mondandó nélkül....

Türelmes vagyok de a felénél nem jutottam tovább mert zagyválsz jobbra balra...

2016. nov. 14. 10:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A nő ember. Joga van azzal lefeküdni, akivel akar. Nem jár neked alanyi jogon a punci.
2016. nov. 14. 12:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Remelem most megkonnyebbultel h kiirtad magadbol.Ennek se fule se farka.

Nem diszkoban ismerkedek.Ez a titka.

2016. nov. 14. 12:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"...mert mindeggyik a kigyúrtakat meg a milliomosokat keresi."

Mert te milyen nőket keresel? Csálé fogú, pattanásos, túlsúlyos, igénytelen nőket vagy dekoratívakat, a mai szépségideálnak megfelelőket?

Először is magadba kéne nézni, még mielőtt itt ócsárolod a nőket...

2016. nov. 14. 12:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Én is azt hiszem, hogy igazad van, de tudod, ez TÉNY. Ezzel egyszerűen együtt kell élni. Ezt vagy elfogadod, és igazodsz: pl. nem ilyen lánnyal kezdesz:

[link]

hanem csak ilyennel:

[link]

és lesz szex, vagy lesz barátnőd,

vagy eléred, hogy legyen neked is BMW-d, Mercid, f sz tudja mid, és akkor lesz olyan nőd,

vagy csak keseregsz, és elmegy melletted az élet úgy, hogy Emma, emmeg holnap.

Lépj tovább öregem!

2016. nov. 14. 12:38
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog tetszeni, amit írni fogok, de azért leírom...

Tudod, én szövegek értelmezésével és szerkesztésével foglalkozom, ez a munkám. Elég sokféle ember sokféle irományával dolgozom, az esetek 99%-ában nem okoz különösebb gondot az értelmezés.

Amit azonban itt leírtál, igen hosszasan, annak az égvilágon semmi értelme. Összefüggéstelen gondolatok egymás után dobálva, egyéni feltételezésekkel átszőve. Nincs benne racionalitás, logika, észérvek, csak egy megkeseredett ember igyekszik magyarázni a világnak, hogy neki miért nem jön össze a csajozás.

Kissé továbbszőve a dolgot:

Itt vagy te, egy felszínes, nem túl értelmes férfi. A felszínességre abból következtetek, hogy minden mondatodban megjelenik a "szép nő", "jó nő" értékrend, mintha ezen túl más szempontok egyáltalán nem is számítanának (valószínűleg nem is számítanak). Nézzen ki jól és kész... nem kell, hogy kedves, értelmes, megbízható, stb. legyen, csak legyen egy üres váz. Erre vágysz, ezt is kapod. Az ilyen nők ugyanis pont megelégszenek a kigyúrtsággal és a pénzzel.

És itt van a dolog másik oldala... azok a nők, akik más értékeket keresnek a férfiban, bizony elvárnak olyasmiket is, mint az értelmes kommunikáció, a logikus gondolkodás, az empátia, a kedvesség, figyelmesség, stb. A jelek szerint ezek belőled hiányoznak, ezért nem is lehetsz potenciális partner azok számára, akik a külsejükön kívül mást is tudnának nyújtani. Ők viszont olyanok, amilyenek. A saját személyiségeddel vonzod a "hozzád illő" nőket.

10 férfiból 8-nak nem ez a tapasztalata, mint neked, mert ők más személyiséggel, értékrenddel, gondolkodással és viselkedéssel másféle nőket vonzanak be (kezdve ott, hogy nem diszkóban ismerkednek). Nyugodj bele, azt kapod, amit érdemelsz. Ez van. Ha esetleg változtatsz a hozzáállásodon, akkor másféle nőtípussal is lehet dolgod. De a világ nem fog megváltozni a kedvedért, csak ha TE magad változol.

2016. nov. 14. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!