Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó egy párkapcsolatban? Hány szép pillanat van benne mondjuk naponta?
Erre nehéz válaszolni. Majd meg tudod. Ez lenne az egyszerűbb válasz. Nekem a szerelmem megváltoztatta a napi rutinom. Rá figyeltem sokkal többet és boldog voltam vele. Amikor apró kis meglepikkel vagy kedvességgel mosolyt csaltam az arcára :) Alapból nem nézek TV-t szóval ilyen probléma nem volt, ha néztünk is valamit akkor moziban vagy otthon kettesben. A többi dolog nagy részét is lehet együtt csinálni. Tejesen más ha tudod, hogy mindig van valaki akire számíthatsz, akiben bízhatsz és ő is bízik benned. Akivel tényleg mindent és mindenről lehet beszélgetni. Vannak barátok, de az mégsem ugyanaz.
Mondjuk amióta nincs a barátnőm azóta az egyik barátommal elég sok dolgot megbeszélünk de ez akkor sem ugyanolyan. Hiányoznak az ölelések és ezek az apró kis boldogságok. Igazából nem számoltam, mert nem lehet megszámolni a szép pillanatokat. Nekem minden pillanat szép volt amit együtt töltöttünk. Sajnos szakítás lett a vége... hát az nem volt jó de ha ilyesmi kapcsolat létezik még akkor ott nem kérdés hogy mikor boldog egyik vagy a másik fél :)
Mi az evesen es tidztalkodason kivul az egymassal toltott idot szexszel toltjuk, utana egymashoz bujassal, maszirozassal. Elettarsak vagyunk es alap a napi szex. Nem erdekel minket a tv, netezni utazas kpzben szoktunk. A lakas rohad a kosztol, de boldogok vagyunk. Neha takaritunk. Szerintunk ilyen egy jo parkapcsolat.
N
Végiggondolva, egyetlen kifejezéssel tudom jellemezni, hogy miben nyújt számomra többet a párkapcsolat az egyedüllétnél: van kivel megosztani. Mindent. Örömet, bánatot, problémát, élményt, vagy akár a hétköznapi teendőket is. Sokszor maga a tudat, hogy van egy TÁRSam, akire mindig számíthatok, nagyon sokat ad.
Az, hogy éppen hány szép pillanat van, rajtam múlik... azon, hogy hogy érzem magam a bőrömben és azon, hogy hány szép pillanatot teremtek - közösen a párommal. Azt vettem észre, hogy ha el vagyok foglalva saját magammal, akkor nem veszem észre a szép pillanatokat, ha viszont jól érzem magam a bőrömben, akkor bármilyen élményt meg tudok osztani a párommal (akár még a takarítást is), és pozitívumként élem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!