Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elvárja, hogy naponta többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárja, hogy naponta többször áradozzak arról, mennyire szeretem. Ez normális?

Figyelt kérdés

Barátommal lassan egy éve együtt vagyunk.

Lehet,az elején felőlem is nagyobb volt a lángolás,de szerintem ez így normális,és most is nagyon szeretem, nem találkoztam még ilyen rendes emberrel, mint ő.

Viszont ami mostanában van az nekem kicsit sok. Mióta új munkahelye van szinte csak hétvégente van itthon, a hét többi napján külföldön,így esténként tudunk pár percet beszélni, de én tudok neki korlátlan sms-t küldeni,csak ő nem. Így mondta is,hogy jól esne neki ha írnék h jól vagyok-e.

Így is volt,mindig szívesen leírtam neki,hogy mit csinálok éppen, szinte minden fél, vagy egy órában. Reggel meg este mindig írtam mennyire szeretem és hiányzik,volt,hogy napközben is.

Erre meg mostanában mindig azt kapom,hogy úgy érzi nem szeretem.Ezt olyankor hozza fel mikor pl este írok neki jóéjt smst, reggel is,majd elmegyek suliba és két órán keresztül nem írtam neki,mert dogám volt és rettentően izgultam,ismételtem.Majd később megszólt,hogy mondjam meg ha haragszom rá, mert túl furcsán írok és olyan mintha nem szeretném. Pontosabban az volt a baja,hogy nem írtam neki pár órán keresztül azt hogy életem, szerelmem satöbbi,csak azt hogy 'szivem'(ezt szoktam meg,így becézem legtöbbször)

Ezt eljátszotta már nagyon sokszor,és kezd az idegeimre menni vele. Elgondolkoztam ezen, lehet hogy én hibázok valamit? Vagy tényleg túl sok ez már?

A legjobb az volt,mikor délelőtt együtt voltunk sokat szeretkeztünk is, majd délután neki is volt dolga,én is mentem nagynénémhez, majd megint jött ezzel,hogy olyan mintha nem is szeretném, ridegen írok neki. Pedig annyi volt az egész hogy szívemnek neveztem a mondataimban.És képes azon agyalni,azután hogy olyan szép órákat töltöttünk együtt,hogy nem szeretem!

Ti mit gondoltok erről?

Amúgy ő 24, én 19 vagyok...

2015. máj. 14. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nagyon hiányzol neki. Válaszolj, hogy nincs ebben igaza, és hagyd annyiban a dolgot.
2015. máj. 14. 19:08
 2/10 A kérdező kommentje:
ezerszer elmondtam már..:(
2015. máj. 14. 19:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Azt, hogy nem normális. A távkapcsolat nem egy normális állapot, van aki jól viseli, van aki rosszabbul.

Írásban nem jönnek át az érzelmek. Esetleg Skypeon át nem lehet beszélni?

A nagyon szerelmes ember általában elhalmoz mindefélével. Aki folyamatosan érdeklődik hogy szereted-e, az vagy féltékeny, vagy önbizalomiányos.

2015. máj. 14. 19:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Mióta dolgozik az új helyen? Szerintem csak annyiról van szó, hogy új neki még ez a dolog, nem szokta meg. Adj neki egy kis időt vagy beszéld meg vele, hogy semmi sem változott.
2015. máj. 14. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Távkapcsolatban nehéz érezni a másikat, és azt hogy szeret. Nyilván ezt hiányolja, ezért várja a kis kedvességeket. Normális dolog hogy így érez, ez minden távkapcsolat velejárója, csak hiányzol neki. Neked is letörne a kis kezed ha írnál néha neki olyat hogy "folyton rád gondolok" "mindenről te jutsz az eszembe"

vagy csak annyit hogy "hiányzol, nagyon szeretlek"?

Ezek tartják életben a távkapcsolatokat kb, hogy ilyesmit bevállalsz a másikért. Na meg aztán a hétvégék tökéletesek kell legyenek.

Lehet a te párodnak kicsit több odafigyelés kell, és szeretet. Ha ez akkora baj akkor hagyd ott.

2015. máj. 14. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Eleve nem jó : te írsz,közvetíted az érzelmeidet,de te nem kapsz cserébe semmit,nagyon nem tetszene az ilyesmi.És mivel ennek ellenére jön a hülyeségeivel,hogy nem szereted annyira,valamiről el akarja terelni a figyelmet.Van valakije.
2015. máj. 15. 01:04
 7/10 anonim ***** válasza:
#6! Ekkora baromságot. "van valakije" (nyugi kérdező, nincs senkije) Nem azt mondom, hogy normális, mert sajnos én is ilyen vagyok, nem tudok ellenni mit tenni, két kapcsolatom is bánta már ugyanezt és most a harmadikból próbálok kilábalni, szerelmes vagyok. És én is úgy érzem, hogy nem szeret egy egésznapos szex után, pedig tudom, hogy szeret, de mást érzek. Nem tudok mit tenni sajnos ilyenek vagyunk, hasonló típus lehet, mint én hisz magamra ismertem, szóval biztos nincs senkije, a cseszegetést meg nem fogja befejezni (mert én sem tettem), valahogy meg lehet velünk értetni, de nem könnyű, akkor talán működne a dolog, remélem segítettem! :)
2015. máj. 15. 10:22
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Lehet nem fejtettem ki eléggé alaposan ezt az üzenet küldős dolgot...Szóval én egész nap minden órában,van hogy gyakrabban küldözgetek neki.És nem csak szimplán, minden harmadikban ott van hogy 'szeretlek' jó lenne ha itt lennél' ha épp csinálok valamit mindig mondom hogy hiányzik és jó lenne ha ő is itt lehetne velem. Szóval mindig mondom ezeket,annak ellenére hogy kicsit már belefáradtam,hogy nem kapok visszajelzést,de megértem.

Neki pontosan azzal volt a baja,hogy azt írom szeretlek szív, és nem azt,hogy életem meg drágaságom meg stb több órán keresztül! Este írtam úgy,reggel több órán át csak szivemnek becéztem és ezzel volt a gond!

:(

2015. máj. 15. 14:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyisd már ki a szemed ! Szerinted ennyi szeretlek-es üzenet után megkérdezi valaki,hogy tényleg szeretsz-e ? Nem gyanús ? Tudod mikor szokott ez lenni ? Én is csináltam már ilyet,meg velem is csinálták : mikor megcsalsz valakit,elkezded kérdezgetni folyamatban,hogy mennyire szeretsz,szeretsz még,és hasonló hülyeségek,pont azért mert tudod hogy bűnös vagy,biztos akarsz lenni abban hogy szeret még téged a másik,illetve ezáltal a kérdezett fél még véletlenül se gondol megcsalásra ...
2015. máj. 15. 16:47
 10/10 A kérdező kommentje:

De ez nem lehet, tudom,..ő odavan értem, mindig is így volt.

A munkája miatt szinte folyton úton van,még enni is alig van ideje, nem csal meg.

2015. máj. 15. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!