Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már olyan számotokra megfelelő szép nővel, akivel egybekeltetek? Nem a kinlódást, az elutasító következetességet és érdekszámításokat igazoló viselkedést éreztétek, hanem a pillanat hevében lévő jóérzéseket?
Akárhányszor találtam az ilyet az mindig kínlódott. Az én italomat fogyasztotta, az én pénzemből élősködött, közben teljesen máshol járt az esze. Más férfiakon gondolkodott, másokról beszélgetett. Látszott rajta az élősködés netovábbja. Drága pénzért kikértük az italokat abból megkínáltuk őt és a barátnőjét is. Olyan embereket ittak az italunkból akit eddig egyszer sem láttam és nem is fogok. De akivel nekem volt dolgom az is csak annak örült hogy nem a saját pénzéből kell megvenni a whiskyt meg a red bullt. A férfi kikéri ő iszik és kész. Elfogadni tud és természetesnek veszi mert más is megadja neki. Ilyen papucs lettek manapság a férfiak hogy ezt sz8ó nélkül megadják így ennek már nincs értéke. Lassan tényleg csak annak lesz ha valaki estélyi ruhába viszi naponta a párját puccos helyekre.
De a lényeg, hogy ha jól éreztem magamat az volt a gondja hogy nem vagyok elég komoly. ha komoly voltam az volt a baja egy másiknak hogy túl komoly vagyok. Igazából mindig belekötnek valamibe. De jól kihúzzák az ismerkedésre szánt időt sokszor, illetve a beszélgetést is tudat alatt a balhéhoz igazítják. De olyan hogy menjünk mert ő tetszik nekem én ezt akarom és nem foglalkoznak a holnappal, olyat még nem tapasztaltam. És ezek az emberek egytől egyig egyedülálló vagy a pénzes fószereknél kötöttek ki. Egyszerűen belülről romlottak, ha kel hazudnak ha valaki felelősségre ja őket hívják a védőfalakat de nem tisztességesek. Ezért hiányzik egy szigorúbb rendszer mert ott felelősséget kellett vállalnia az embernek magáért és ez alól senki nem votl kivétel. Most azt hogy ott van a szép nő ahol neki a legjobb az csak egy dolog. De hogy az első pillanatól fogva az érdekek vezérlik az gáz. Hogy a huszonéves lányok a 30 és 50 év közötti hajóvalk, házzal, motorral, rendelkező embereket keresik. Egyetlen egy éjszakára nem képeseke elmenni azzal akihez nem fűzi érdekük. nem tudják tapasztalataim szerint különválasztani a szexualitást meg a saját érdekeiket. A sok gyári munkás ha elmegy diszkóva és bejön a rengeteg szép nő, ha csak egy alkalommal feküdne mindeggyikkel külön-külön egy, akkor egy alkalmat maguk mögöt tudhatnának. Érdek nélkül állitom hogy egyetlen egyszer nem feküdtek le senkivel. Pedig a biológia az mindenkihez tartozik és én sem kéárek érte pénzt férfiként hogy valaki lefeküdhessen velem a nők közül. Mivel sok a választásuk ők ezt a dolgot prolinak tekintik. Ezt pedig részben magunknak köszönhetjük férfiak. Nem vagyunk elég szigorúak a nőkkel szemben.
Ha valóban minden férfinek a stílusával lenne gond, de a jelenlegi női állományból, minden egyedülálló férfival találkoznak 3-4 szép nő, az elöbb utóbb megtalálná a párját elméletileg. Ha olyan világban élnénk ahol nem a pénz lenne a meghatározó. Tehát amennyi férfi és nő van, abból ha csak találkoznak mindenki mindenkivel, már elméletben kialakulhatna valami. A diszkóban az egyik oldalon állnak szép nők a másikon meg a férfiak. Ezért szélednek szét az emberi kapcsolódnak. Hiába van 25ezer szép nő és 10 férfi csak egy helyen. Ha azzal a 10 férfivel egyik nő sem foglalkozik mert mindeggyik a kigyúrtakat meg a milliomosokat keresi. Tehát valéljuk be hogy ezek a nők kerülik a férfiakat! Szóba sem állnak akárkivel, nekik mindenki csak egy akárki aki nem tud letenni az asztalra és nincs hírneve. Így persze hogy sokan vannak egyedül. Rengeteg nőnek nincse párkapcsolata és betegsége sem. De kerülik a kontaktot mert úgy gondolják hogy számukra érdektelen dolgoknak nincs értelme. Mindenbe az érdeket látják.
A kérdés az hogy ennyi nőböl ha valaki késztetést érez egy férfira akkor miért nem kezdi el nézegetni vagy miért nem mászik rá.Egyszer menjetek el diszkóba és menjetek oda egy jó nőhöz! Ne 300 kilóshoz! Egy valódi jónőhöz vagy 2-höz akár többhöz! Aztán majd amikor indok nélkül elutasítanak olyanok akikről egyértelműen tudjátok hogy senkijük nincs és nem is betegek akkkor rájöttök hogy milyen világban éltek!
# 9: Jó, ha tisztában vagy azzal, hogy a 2. linken látható lányból egy jó stylist csapat bármikor tudna olyat csinálni, mint az első linken látható (nem beszélve arról, hogy direkt előnytelen arckifejezésű fotót raktak fel, bezzeg ha csábos pillantásokkal nézne a kamerába...)
A férfiakat roppant könnyű megvezetni. Én egy időben direkt kísérletezgettem vele: tudtam felrakni társkeresőre olyan képet is, amire a férfiak húzták a szájukat, meg olyat is, hogy 15 és 85 év között mindenki meg akart dugni. Ugyanezt élőben is el tudom játszani: némi smink, frizura és szerepjáték kérdése az egész. Ha azt akarom, mindenki utánam fordul, máskor meg szürke kis egér vagyok. A férfiakat iszonyú könnyű megvezetni ilyen téren, nem látnak az orruknál tovább.
10/11! Butaság amiket írsz és pont te vagy az aki a legnagyobb hibát elköveti, ez pedig igazán átlátszó! A mondataimban vannak hibák mert nem ügyeltem a helyesírásra. De aki gyorsan tud olvasni az megérti és egyáltalán nem összefüggéstelenek. Tudom hogy ki vagy az írásodból! Nagyon sok fórumomat megszálltad és mivel nem vagy bombanő se szép nő, ez piszkálja az értékrendedet és próbálod optimista formában mutatni az én hibámat. Az opmtimizmusod segítségével próbálsz dobálni rám, sározni engem. Csak egy a baj! A megkeseredettségem mellett ezeket tapasztalatból írom és arany igazság van benne! A társkereső oldalon sem lehet hamarabb ismerkedni a bombanővel, mint a diszkóban! ugyanis akik mutat valahogy külsőre az után epekednek annyian, hogy nincs szüksége a társkereső oldalra. ha pedig a haveri kapcsolatban nincs ilyen nő az utcán nem szólíthatunk le akárkit! Szóval a diszkón kívül ár csak a munkahely marad, ahol az ember elvi okokból nem próbálkozik sokszor! Tehát lehet azt gondolod hogy okos vagy! De valójában kisebbségi komplexusban szenvedsz! Ezt próbáld megérteni és nézz tükörbe mielőtt az irományomat kritizálod. Ide nem szövegértelmezőre van szükség, hanem egy nőre aki a fenekét adja érdekek nélkül és emberszerető! Olyan pedig nincs! Érted? Nincs a bombanő közül pedig az is ugyanolyan ember mint a többi! És nem a szöveggel van a probléma hanem a hozzáállással, mert amíg a választás és döntés joga a szép nőnek a kezében van, addig mindegy milyen formailag a szöveg! manapság a szép nő dönti el hogy kinél próbálkozik és azt is szedi fel magának, fordítva ez legtöbbször nem működik! márpedig ha engem személy szerint valamelyik nem választ, akkor tehetek bármit! Így néz ki a női nem! Eltartatják magukat sokan , az iroda szék mögül a cégtulajdonosnak próbálják lehúzni a nadrágját és akit nem ismernek azt nagy ívbe le....
Ennyi és ez alapján semmi tiszteletet nem adnak az emberek felé. Ez a mai demokrácia. A nagy női egyenjogúság, ahol már nem elég hogy fedelet kapnak a fejük fölé. Millió férfi írt már nálam jobbat vagy éppen semmi ilyet. Mégis egyedülálló, vagy 300 kilós nője van mert a bombanő nem szolgálja ki és ott van ahol a pénz van. nem mellesleg millió nő van egyedül aki jól néz ki és sok másik van együtt kigyúrt milliomosokkal. Ezt hogyan magyarázod ki? Nekik minden férfi rossz és ezért vannak egyedül? Aki mellett pedig milliomos kigyúrtak vannak, annak miért csak az a jó? Jogom van ahhoz hogy szexeljek és ez nem pénz kérdése! Csak a mai világban már nagyok az igények és ezt nem lehet könnyen elérni. Ez nem a férfiak hibája. Arról nem én tehetek hogy a bombanő nem tud szeretet adni és rinyál örökké meg a milliomosokat keresi. A bombanőnek kell megváltoznia, ahhoz hogy történjen valami. Nem pedig minekünk összejönni hozzád hasonló emberekkel, akik azért fikáznak másokat, mert azok a szép nőt akarják! Itt pedig a pénzzel és egzisztenciával teszik egyenlővé a nők és ezt büntetlenül megússzák. Ezért nem vetkőztettem még le egy bombanőt sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!