Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom megcsalt mégsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megcsalt mégsem haragszom rá?

Figyelt kérdés

Nagyon fura érzések vannak bennem, fáj is a dolog, féltékenységet is érzek, mégis valahogy ez az egész valahogy szexuálisan izgat is. Van ötletetek mi lehet ez?

N

2018. aug. 12. 06:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Hat ha tenyleg mar itt tartasz, hogy ennyire akarod h boldog legyen akkor az szep. Kar hogy o erted nem vallalna ezt be. Vagy lehet igen? Engem mindenesetre zavarna. Ha ugy inditjuk a kapcsolatot h monogamia akkor legyen az, ha nem akkor meg ne. 24f
2018. aug. 12. 06:10
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Első, szerintem itt baromira nem erről van szó. Persze álmodozni lehet! :D
2018. aug. 12. 06:36
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
Neked teljesen elmentek hazulról
2018. aug. 12. 07:12
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

Izgatónak tartod, ha a párod lefekszik másokkal

Viszont megbántott és átvert téged. És ez nyilván rosszul esik neked.

2018. aug. 12. 07:46
 5/16 anonim ***** válasza:
52%
Marhára izgató lehet az, amikor a másik nő váladékos, baciktól hemzsegő pinájából kihúzott szájával csókolgat téged....
2018. aug. 12. 07:57
 6/16 anonim ***** válasza:
39%

#5 már nem azért, de miből gondolod, hogy valami ócska, fertőző qrva volt?...

[link]

Ennek a női verziója vagy.

A rossz érzés meg onnan jön, hogy mégis átba$zott és nem közös megegyezés alapján történt.

2018. aug. 12. 08:20
 7/16 anonim ***** válasza:
23%
5# egy kicsitt elszalltal nem? Miert ne lehetne egy punci nyalas utan megcsokolni valakit? Sot 2 pun*ci utan? Hidd el egy igenyes no puncija tisztabb mint a szad :)
2018. aug. 12. 08:21
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sejtem miért izgat. Kisebbségi komplexusaid miatt hogy megcsalt valaki mással. Tudom mert régen nekem is hatalmasan eluralkodott rajtam ez (kihatott a párkapcsolatomra is egyfajta módon.) de rájöttem hogy ezt le lehet győzni sőt.
2018. aug. 12. 09:37
 9/16 anonim ***** válasza:
87%

"Miert ne lehetne egy punci nyalas utan megcsokolni valakit? Sot 2 pun*ci utan? "

Mondjuk talán azért, mert nem vágyom más nő(k) pinaváladékára.Egyszerűen undorodom tőle.Ez nem jutott az eszedbe?

2018. aug. 12. 13:30
 10/16 anonim ***** válasza:
74%
Én is így voltam vele, ugyanezekkel az érzésekkel (férfiként). De leültünk és megbeszéltük, hogy hogyan tovább.
2018. aug. 13. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!