Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom megcsalt mégsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megcsalt mégsem haragszom rá?

Figyelt kérdés

Nagyon fura érzések vannak bennem, fáj is a dolog, féltékenységet is érzek, mégis valahogy ez az egész valahogy szexuálisan izgat is. Van ötletetek mi lehet ez?

N

2018. aug. 12. 06:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%

" Marhára izgató lehet az, amikor a másik nő váladékos, baciktól hemzsegő pinájából kihúzott szájával csókolgat téged."

Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy mielőtt összejött egy pár két tagja, ugyanezt csinálták másokkal, az mégsem fura? Ja, most csak azért fura, mert párhuzamosan csinálja másokkal is a megcsaló?

2018. aug. 23. 08:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

ŐŐŐő, igen kedves 11, kapisgálod. Engem sem zavar, hogy előttem hány p-*nában járt, azok sem, akiket ismertem. De amíg velem van, én sem szopom le a haverját és megyek utána hozzá.

Valahogy ez a nomrális embereknél természetes.

2018. aug. 23. 09:50
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó az a nem mindegy, hogy előtte 1 órával vagy 1 nappal, 2 nappal nyalta.Több hónap elteltével másabb a helyzet.Ráadásként egy megcsalás nem rögtön a dugás után derül ki a legtöbb esetben.És a megcsalók bizony képesek simán csókolgatni a barátnőjüket, feleségeket (ez igaz a női nemre is) a félrekefélés után kb. fél óra múlva is, ahogy éppen hazaérnek.Ugye kedvenc szlogen náluk a "nem tudja, nem fáj".Csak éppen marha gusztustalan és tisztességtelen ez a hozzáállás részükről.Nem mindenki születik ilyen mértékű gusztussal számukra idegen emberek felé.Te szívesen vennéd számodra idegen és nem vonzó emberek bacijait magadra az eset után mondjuk fél órával?
2018. aug. 23. 09:50
 14/16 anonim ***** válasza:
#11-nek írtam, csak közben más is válaszolt.
2018. aug. 23. 09:51
 15/16 anonim ***** válasza:
idióta ptsa.
2019. jan. 21. 18:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Próbáljátok ki hármasban. Lehet hogy bejön és mindenki elégedett lesz. 31/N
2019. jan. 22. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!