Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy álljak a feleségemhez,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy álljak a feleségemhez, ha megcsalt?

Figyelt kérdés
Nem haragszom rá. Nagyon letaglózott, amikor megtudtam, de el tudom neki nézni. A feleségem többször is utalt rá, hogy nem élvezi velem a szexet, én pedig mégse változtattam. Bevallom, nekem a szex nem annyira fontos, mint neki. Ezért meg tudom érteni, hogy félrelépett. Nagyon bántja a dolog, látom rajta. Mindketten javítani szeretnénk. Az a problémám, hogy akivel megcsalt, az egy tipikus alfahím. És mindig arra gondolok, hogy úgy se tudom azt a színvonalat hozni, hogy neki biztos nagyobb volt, tovább bírja, stb., emiatt stresszes vagyok, mert félek, hogy elveszítem a feleségemet.
2018. júl. 24. 11:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Egy kurtizán miatt sose bánkódj.
2018. júl. 24. 11:13
 2/14 anonim ***** válasza:
68%

Lehetőleg jó messzire állj tőle.. De viccet félretéve, ha el tudnád nézni, akkor próbálj meg változtatni a szexen. De ez felvet egy másik kérdést is, méghozzá azt, hogy mi értelme van újrakezdeni, ha egyáltalán nem jó a szex, nincsenek metszéspontok köztetek ezen a téren és te úgy érzed, nem tudnád azt megadni neki, amire ő vágyik?

Miért nem lenne egyszerűbb elengedni, hogy egyikőtökben se legyen rossz érzés és mindenki élne tovább, ahogy neki jó lenne. (?)

2018. júl. 24. 11:16
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Azt mondanám, hajítsd ki mint macskát sz........

Ha nem akarod, akkor a helyetekben elmennék párterápiára szexuálpszichológushoz, ő tudni fogja, mit kell tenni, hogy helyre tudjátok hozni a szexet köztetek.

Azt nem fogom megérteni soha, hogy a pasik szerint ha valakinek "nagyobb volt" és "tovább bírja" az miért lenn egyértelműen jó? :D

(Egyáltalán honnan szeded ezeket? Van olyan haverom, aki külsőre "alfahím", közben meg szűz, és nem túl nagy neki..... Ne kombinálj már :D )

2018. júl. 24. 11:24
 4/14 peca1000 ***** válasza:
47%

Engedd meg neki, hogy tartson szeretőt.

Vagy változtass a szexuális kultúrádon, a párodat kérdezd meg aktus közben hogy mit-hogy csinálj, hogy jó legyen neki.

Ha egyik sem megy, akkor szakítsatok.

2018. júl. 24. 11:33
 5/14 anonim ***** válasza:
68%

Én úgy álltam férjemhez segítettem neki összecsomagolni.

Légy férfi !

Legyen gerinced és önbecsülésed !

2018. júl. 24. 11:37
 6/14 anonim ***** válasza:
63%

Én is azt javaslom neked, hogy ne kezdj el kombinálni, hogy milyen az a másik férfi. A szex minősége tényleg nem pusztán a paramétereken múlik. Ugye azt tudod, hogy a nők szexualitása az nem a férfi szexualitás tökéletes mása? A nőket az agyuknál, a pszichéjüknél lehet a legjobban felizgatni, nem a puszta látvánnyal, a centiméterekkel és a másodpercekkel. A női test az nem egy gép, hogy körzővel-vonalzóval kelljen méricskélni mire van szüksége. Egy teljesen hétköznapi férfi is meg tud őrjíteni a suttogásával, ahogyan megragad, ahogyan bánik veled. A viselkedésed ezerszer többet számít, mint a látvány.

Talán a vanilla szexet érdemes lenne egy időre elfelejteni, és inkább olyan jó állatias szenvedéllyel kéne nekiesned. Imádni fogja, ha látja benned fellobbanni a tüzet.

2018. júl. 24. 11:40
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem előbb próbálj meg megbékélni a gondolattal, hogy lehet, hogy elveszíted. Aztán próbáld meg élvezni az együttléteket vele, élvezetet az adhat aki maga is tudja élvezni a dolgot. Beszélgessetek sokat, próbálj közös élményeket kipróbálni, közös programok, együttlógás, szex meg csak akkor a végén ha nem érzed erőltetettnek. Ha nem jön össze, nyögvenyelős lesz, örömtelen, akkor az azt jelenti, hogy elég távol vagytok már, nem illetek össze, akkor jobb is ha szétmentek, hidd el.

Ja, ne hallgass a sok okostojás kibicre, aki képes egy félrelépéstől zsigerből eldobni valakit, az soha nem is szerette azt a valakit igazán, így beleélni sem tudja magát a helyzetedbe, igaziból tanácsot sem tud adni.

2018. júl. 24. 11:45
 8/14 peca1000 ***** válasza:
Valaki küldött privát üzenetet, de véletlenül kitöröltem (mobilról írok), küldje át még 1X, a nevére nem emlékszem, talán H betűvel kezdődik azt hiszem.
2018. júl. 24. 12:32
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

Alapvetően ha egy nő megcsalja a férfit, az annak a jele, hogy már nem tiszteli benned a férfit, nem tud felnézni rád. De mivel érzelmileg kötődik, bántja, hogy megbántott. Hogy ezzel mit lehet kezdeni? Beszélgetni. Sokat.

Vagy máskor, mások ismerjék meg egymást mielőtt beleugranak valamiben, és ha érzik nem ezt keresték nem lekötelezni magunkat. Mert utólag kihátrálni nem szép dolog. Csak ezt a nő sem tudja, miért tette. Hát ezért. :)

Egyébként nagyon vakvágány az, ha te azt gondolod, hogy mások himbilimbijének megléte, mérete vagy milyensége a lényeg. Egy nő nem így működik. A férfiassághoz való viszony önmagában a himbilimbiben nem mérhető. Lehet egy 10-enévesnek is hatalmas fallosza ha tudom, hogy érettlenül gondolkodik, nem fogok hozzá vonzódni.

Érdemes ezen elgondolkoznod. ;)

32N

2018. júl. 24. 12:51
 10/14 anonim ***** válasza:
57%
Olyan nincs egy párkapcsolatban hogy az egyiknek fontosabb a szex mint a másiknak,mert onnantól borul az egész,vagy pár hónap múltán,vagy hosszú évek múltán de az biztos hogy borul.Te tudod eddig milyen voltál az ágyban,most próbálj meg más lenni.A legcélravezetőbb lenne egy beszélgetés arról a párod mit szeretne tőled ezen a téren.Aztán majd meglátod hogy te azt be tudod vállalni vagy sem.Alfahímek miatt ne parázz,téged szeret,a másikat csak használta.
2018. júl. 24. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!