Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megváltozhatott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megváltozhatott, ha régen megcsalt?

Figyelt kérdés

6 éve jártam egy lánnyal, két éves kapcsolatunk volt. Nagyon szerettem, de lebukott, hogy megcsalt. El se tudtam hinni, nagyon fájt. Arra hivatkozott, hogy még nem tud elköteleződni. Utána szóba se álltunk egymással. Most úgy alakult, hogy ő is az én munkahelyemen dolgozik. Nagyon meglepett, inkább elkerültem. Aztán egyszer elkerülhetetlen volt, hogy beszéljünk. Elmesélte, hogy nem alakultak jól a kapcsolatai, és nagyon hülye volt régen, amiért átvert és nem tudott megbecsülni. Azt is mondta, hogy nem akar felszedni, mert tudja, hogy úgy se bíznék meg benne. Én csak annyit válaszoltam neki, hogy elengedtem a múltat. Azóta már többször is beszéltünk. Vonzó és érett nő lett belőle, nehéz türtőztetnem magam. Szerintetek merjek nyitni felé?

30F és 26N

2018. júl. 8. 17:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem mindenki érdemel egy màsodik esélyt. Ilyesmi szituációban voltam, adtam és nem bàntam meg.
2018. júl. 8. 17:31
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom... Kutyából ritkán lesz szalonna. Nem véletlen tartja a mondás, hogy aki egyszer megtette...

Ha neked megéri vállalni egy esetleges csalódást, adhatsz neki egy esélyt. De én úgy gondolom, hogy aki nem szerelmes, az csal meg. És aki nem szerelmes, az nem szerelmes.

2018. júl. 8. 17:32
 3/11 anonim ***** válasza:
67%

Siman valtozhat...

söt mar kielte magat!

En belemennek megegy probaba

azert mar 26 eves keresi a szerelmet

legtöbb nö mar hazassagot gyereket akar

Szerintem biztos valtozott es sokat komolyodott

Ha belavagtok sok boldog evet kivanok

Es probald meg bebizonyitani neki a sok rossz utan jöhet jo is!!

Te!

2018. júl. 8. 17:34
 4/11 anonim ***** válasza:
23%

"Arra hivatkozott, hogy még nem tud elköteleződni" - jah, két évet kellett várnia, hogy ezt megtudja magáról?

Lebukott szóval mélyen hallgatott is az egészről, a jelenlegi viselkedése is sima manipulálás inkább, önsajnáltatás, hárítás, ha ló nem vált be akkor mégis jó lesz a szamár is monológ. Nem veszem az ide a "szerelmes ember soha nem csalja meg a párját" dolgot mert nem hiszek benne.

Érett nő lett a frászt.

5/11 anonim ***** válasza:

Esélyt annak szabad adni, aki megbánta, és pedálozik. Ez a csaj nem teszi... Azt mondja, hogy nem akar felszedni, mert...

Ez sokat elárul szerintem. Én nem mennék bele.

6/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem tud elköteleződni, az nem jár a másikkal 2 évig, és nem hitegeti, hanem nyílt lapokkal játszik, hogy nem akar még komoly kapcsolatot. Aki viszont belemegy a kapcsolatba, és onnan jár sunyin máshoz, az egy gerinctelen féreg.
2018. júl. 8. 17:42
 7/11 anonim ***** válasza:
65%

párszor megdugnám azért ha tényleg olyan jó csaj lett,főleg hogy mint írod ku-rválkodott is pár évet,tanulhatott ezt azt közben,de kizárt,hogy ilyen nővel én bármiféle közösséget is vállaljak.

az ilyen áruló szemét emberekkel nincsen semmiféle közösködés.

2018. júl. 8. 17:47
 8/11 Bence_ ***** válasza:

"Azt is mondta, hogy nem akar felszedni"?

Ez mi, lány vagy?

Vacsizni is ő vinne el?

2018. júl. 8. 20:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Én meg egyedül leszek a véleményemmel( jöhettek lepontozni ;) ) de én meg úgy tapasztalom, hogy a ezt a "kutyából nem lsz szalonna" részben igaz, de ez s csak egy általánosítás.

Értsd:

-Nyilván ha össze vissza csalt, főleg ha másokat is, nem csak téged, akkor nem fog nagy eséllyel megváltozni.

- Ha elkövetett egy hibát emrt régen éretlenebb volt, kíváncsibb, élni akart stb, és azóta már megtapasztalta amit szeretett volna akkora fenti általánosítás nem feltétlen igaz. Arról nem is beszélve, hogy a hibák PONT AZÉRT vannak, hogy a saját kis bőrödön tapasztald meg, megéri-e megcsalni a másikat vagy nem.. Megéri-e belemenni iylenbe, vagy nem ér annyit az egész.

Én az utóbbit tartoméletszagúnak, és nem azokat a kliséket, amikkel könnyen dobálózunk, de cak a felszínnel foglalkozunk és nem kérdezted meg tőle soha őszintén egyikőtök sem, hogy mi vezetett oda, hogy a megcsalást választotta.

Harmadrészt: az emberek az évek alatt foylton változnak, (ha tetszik, ha nem), mindegyikünk, fejlődik, és különböző életszakaszba lép, különböző motivációk és vágyak kerülnek eőtérbe. Ez azt is jelenti, hogy az a párod, aki msot hűséges, nem biztos, hogy 5-10 év úlva nem kattan be, hogy ő még élni akar, mrt elmentek a fiatalévei és rájön, hogy csomó dolgot kihagyott.

Sőt, én sokkal valószínűbbnek tartom ha már itt tartunk, hogy aki már hibázott és megbánta, az legközelebb 2x is meggondolja mert nagyon is jól tud mérlegelni, míg ha én mindent csak elnyomok magamban évekig, akkr egyszer csak durran a lufi.

Persze a fenti nem a szélsőséges csapodár nőre/férfire igaz ismerek olyat is, az nemigen lesz morálisabb ilyen kérdésekben.

2018. júl. 8. 21:17
 10/11 anonim ***** válasza:

U.I:

"Elmesélte, hogy nem alakultak jól a kapcsolatai"

Ha a kérdésedre választ akarsz kapni, akkor tőle kérdezd meg a fentit, és azt kezd el boncolgatni, előrébb leszel a válasszal. ;) Most nincs érdekében becsapni.

2018. júl. 8. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!