Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért kell most neki, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell most neki, ha egyszer már régen nem törődött vele?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfivel. Nagyon helyes, sportos, határozott és jó háttérrel rendelkezik. Az egyetlen probléma az volt, hogy van Egy felesége és két gyereke. Én az elejétől tudtam róla.

Az elején éppen ennek tudatában nem is igazán tekintettem elérhetőnek. Később azonban éreztette velem, hogyha akarom nagyon is elérhető a számomra. Elmondta, hogy a felesége a gyerekek születése óta nem igazán ad magára, már csak árnyéka egykori önmagának. Mondta, hogy hiába biztatja, hogy vásároljon magának, figyeljen magára, ő csak nem akar! Azt is elmondta, hogy a kapcsolatuk is megromlott. Mesélte, hogy a nőnek egyáltalán nem számít, hogy ő mit mond, minden döntést egyedül hoz meg. Arról nem is beszélve, hogy azt hangoztatja állandóan, hogy a férje nem tudná őt megcsalni(nem meri szerinte).

A férje egy idő után az örökös veszekedésbe belefáradt. A sok csalódás után végre azt éreztem, hogy itt Egy férfi, aki kedves, rendes, humoros és egy olyan felesége van, aki még csak nem is értékeli. Őszintén szólva azt éreztem, mellettem boldogabb lehetne.

Azonban én biztos voltam benne, hogy nem leszek a titka. Úgy gondoltam, " ha nem szeret eléggé ahhoz, hogy felvállaljon, másra se kelljek neki!". Elfogadta, hogy ezt Így gondolom, és amikor már biztosak voltunk egymásban, elmondta a feleségének, hogy válni akar. A felesége innentől kezdve elkezdte mondani, hogy ő pedig mindent megtett és boldoggá akarta tenni, de milyen szemét, hogy erre ő összejön egy fiatalabb nővel. Nem tudom megérteni, hogyha ő annyira boldoggá akarta tenni, akkor amikor látta, hogy a kapcsolatuk rossz irányba tart, miért nem lépett. Miért hagyta, hogy ez így alakuljon? Az "övé volt először", miért nem igyekezett jobban, hogy ne menjen ez tönkre? Es ami a legjobban érdekel: miért engem tart felelősnek? A férje már régen nem volt boldog...

2016. júl. 8. 01:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos a legtöbb ember csak akkor tudja értékelni ami volt amikor már nincs. Néha kell az embernek egy ilyen "pofon" hogy felismerje mit veszíthet aztán persze kézzel lábbal kapálózik, hogy ez ne történjen meg. Most a nő nyilván szomorú és csalódott szerintem ne agyalj ilyesmin. Ha a pasi téged akar úgysem fog számítani már mit mond a felesége. És arra a kérdésedre meg hogy miért téged tart felelősnek csak annyi a válasz, hogy mást könnyebb hibáztatni mint beismerni hogy tévedtünk.
2016. júl. 8. 01:44
 2/12 anonim válasza:
89%
Talán, mert két gyerek mellett elfáradt és kevesebbet tudott törődni a férjével? Te könnyen beszélsz, nincs gyereked halvány fogalmad sincs a dolgokról! Majd ne lepődjön meg, ha te is így jársz! Nem beszélve arról, hogy nem biztos, hogy a férfi az igazat mondta neked, valahogy csak meg kellett fektetnie! Undorító nőnek tartom a fajtádat, nem kellene egy családos embernek csak úgy széttenni a lábad!!! Belegondoltál, hogy a felesége és főleg a gyerekei mit élnek át??? Hát nincs elég szabad pasi?? Miért a másé kell?? Nem a feleségnek kell szégyenkezni, hanem neked, hogy csak egy ilyen söpredék jutott!
2016. júl. 8. 07:41
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó, sajnálja mindenki,hogy te is egy sértett fél vagy (mert különben nem kelnél ki magadból).

Nagyon sokan nem tudják,hogy azért,mert valaki anya lesz,még nem kell magát elhagynia,sem a férjét,sem a kapcsolatot!

Mindennek KÉT oldala van,egy kapcsolat KÉT emberen múlik!

Ha minden rendben lett volna közöttünk a férje nem akart volna elmenni. Tudod,aki menni akar,arra rá kell adni a kabátot. Ha vissza kell jönnia,az ördög is visszatolja talicskán..

Plusz,ha a férfi csak megfektetni akarta volna,nem adta volna be a válópert. Vannak azok a gusztustalan egyedek,akik ki-ki kacsintgatnak,de egy válásig nem jutnak.

A gyerek meg túléli. Manapság rengetegen elváltak,a gyereknek is el lehet normálisan magyarázni,hogy mi a helyzet,aki egy kapcsolat miatt a gyerekbe kapaszkodik,az szarból akar várat építeni. Attól,hogy van egy közös gyerek még nem fogja a férje megkívánni,ha eligénytelenedett, ha egy sárkány,nem fogja elviselni. Talán jobb a gyereknek egy látszat családban felnőnie,mint megtapasztalni, hogy kultúráltan is befejeződhet egy kapcsolat,és anya-apa külön is boldog/boldogabb? Lehet lenne egy nagyszerű pótpapája,ha a hölgy összekapná magát és egy boldogsabb családban nőne fel!

Nem az a család,amit a gyerek tart össze,de a felek közt semmi érzelem,szeretet nincs,hanem ahol megvan az otthon melege és őszinte szeretet.

2016. júl. 8. 08:15
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Ezt akár a volt férjem szeretője is írhatta volna...

Az exem is ezt a dumát nyomta le. Azt elfelejtette mondani, hogy állandóan hívott, írogatott hogy mennyire szeret, mikor érek már haza, hogy este összebújva aludtunk, és a heti három szex is megvolt, minimum, amit persze igencsak élvezett.

Aztán ott is a csajszi volt az, aki fenyegetőzött, hogy vagy borítja a bilit itthon, vagy megteszi ő, az exem bepánikolt, és csak elkezdett mekegni arról, hogy neki így most nem jó, meg lehet hogy kicsit külön kéne menni, meg ilyenek. Az volt a lényege, hogy ő most megpróbálja a másik csajjal, de addig nálam lakik továbbra is, és ha nem sikerül, akkor megy minden a maga útján, ha meg mégis, akkor tesz félre pénzt hogy kivegyen egy albérletet. De egyelőre a válást még nem akarja beadni, mert maga se tudja, hogy mit akar.

Hát én tudtam, hogy mit NEM akarok, úgyhogy megkértem, hogy kezdjen csomagolni, és nyugodtan adja be a válást, mert neki itt többé helye nincs!

Így kénytelen volt a csajához költözni, mert valahová mégis csak mennie kellett.

Itt kezdődött az, hogy felszállt a rózsaszín köd. A drágalátos exem ugyanis a csajnak rendszeresen előadta a hattyú halálát, már ott tartott, hogy a háztartást is ő vezeti, mert én nem csinálok semmit, ő mennyivel jobban keres, ő tartja el a családot, stb.

A nagy büdös helyzet meg az volt, hogy reggeltől estig a gép előtt ült és játszott, pont mint régen, csak erről elfelejtett dicsekedni... A remek fizetésének a felét most gyerektartásként átutalja nekünk, a maradék már nem elég arra a "jó háttérre", amit a kiscsaj elképzelt. Aztán kiderült az is, hogy ő a házasságba a csupasz se.ggét hozta, minden az enyém volt, ergo válás után sem a családi ház felét, sem mást nem kell neki kifizetnem, abból ugyan nem fognak szép új lakást venni. Pedig már olyan szépen eltervezte...

Aztán idővel eljutott oda a kiscsaj, hogy a pasi mégsem akkora főnyeremény. Pl. magától arra képtelen, hogy két összeillő ruhát felvegyen, ha nem bahogatja, még a napi zuhany is felejtős, nem hogy az ápoltság (ÉS IGEN, én ezért is voltam hárpia a szemében, mert mertem reklamálni, hogy zuhanyozzon le, mosson fogat, különben nem lesz szex).

Most nézegethet egy lajhárt a kanapén, aki amint teheti, online társkeresőket böngész (ezt is bombabiztos forrásból tudom), nem csinál otthon semmit, nem húzza le maga után a vécét, kopaszodik, pocakot eresztett, és a jövedelme nem sokkal több, mint a minimálbér. Ja, és nem akar gyereket, nem akar házasodni, sőt eljegyzést és jegygyűrűt sem akar, örül hogy most szabad és független. ;)

Szóval ha jót akarsz, ne hidd el egy szavát sem az ilyen pasinak. Majd megtapasztalod te is, hogy egy sza.r házasságban mindkettőnek sza.r, a feleségnek is az, és mégsem az volt az első gondolata, hogy félrelép. De a pasinak igen... :D

Biztos lehetsz benne, hogy ő változott az együtt töltött évek alatt, mégsem hánytorgatta el a feleség. Meg lesz még olyan, mikor lazít a csajozós formán, és pocakot ereszt, "mert imádja a főztödet".

És ne csodáld, ha minden döntésből kihátrál, és mindenért neked kell felelni, mert ő ezt szokta meg. (Akkor is, ha épp húzza a száját. Okkal élt le éveket egy kemény, akaratos, irányító nő mellett.)

Azt is jó tudomásul venni, hogy a férfi egy rossz házasságból hozza magával az együttélési mintákat, és ha nem rugalmas a változásokkal kapcsolatban, akkor bizony a ti kapcsolatotok is zátonyra fog futni. És mivel gond esetén eddig sem a változtatás volt az elsődleges gondolata, hanem keresett egy hancúrmacát, így borítékolható a jövő. :D

Természetesen te már tudod, hogy ha leugrik a boltba, vagy munka után iszik egy sört a haverokkal, vagy átmegy anyjához egy órára, az mit is jelent valójában, hogy hol van és kivel mit csinál, elvégre valahogy téged is titokban tartott egy ideig... És egy idő után bele fogsz betegedni a féltékenységbe, ő meg az állandó ellenőrzésekbe.

A végén természetesen ki fogja hozni, hogy meg is érdemled hogy félrelépjen, mert egy hárpia lettél, akivel ő már nem boldog. :D

2016. júl. 8. 08:17
 5/12 anonim ***** válasza:
29%

Hülyeség,hogy valakinek 2 -3 x gyerek mellett nincs ideje magára!!!!

1 óra sport a nap 24 órájából semmi! Mindenkinek arra van ideje,amire akarja,csak sokan betakaróznak a kifogásokba,hogy miért nincs ahelyett,hogy azt keresnék,HOGYAN LENNE!

Nyilván vannak barátai, ott volt a férje,1 órára rá tudja bízni a gyerekeket. Milyen példát mutat így?

Én nem vagyok/voltam elhanyagolt gyerek,sőt anyukám egyedül nevelt. De mindig adott magára! A mai napig csinos, 50-es nő,akit az idősebb nővéremnek nézett. És nem járt el sportolni sem! (Amit sajnálok,mert egészség szempontjából fontos) Egyszerűen van pár csinos ruhája, nem rest a haját megcsinálni, egy jó sminket feldobni. Az étrendjére odafigyel,ha már nem sportol és láss csodát,a test formáját 70% -ban az étkezés formálja, 30% a sport!

Nekem eszembe nem jutna eligénytelenedni a barátom mellett, én imádom,amikor rám néz és fel tudna falni a szemeivel, mindig van 10 percem arra,hogy megmossam a hajam vagy borotválkozzak. Az,hogy csinosan öltözködöm alap dolog,magamnak akarok elsősorban tetszeni.

Nem kellenek ehhez milliók,se plusz idők. Fürdés közben borotva, dobozos hajfestéket mindenki tud venni pár száz forintért,egy jó barátnő megcsinálja. Sportolni ingyen is lehet, rengeteg video van,de elég a szabadban futni. Csinos rucikat sem kell több tízezrekért venni,elég ,ha van 1-2 alap darab,amiket jól lehet kombinálni. A gyerekeknek meg ugyanúgy kell idő az apjával/nagyszüleivel, tehát attól,hogy 1 órára más vigyáz a gyerekre,még nem lesz elhanyagolva..

2016. júl. 8. 08:21
 6/12 A kérdező kommentje:

Akkor tisztázzunk dolgokat :)

1. Hetente 4-5 alkalommal együtt járunk egy sport centrumba, imádunk edzeni. Szóval a pocakos témán jó nevettem ;)

2. Én hiszek abban, hogy lehetséges az, hogy egy rossz házasságból a menekülő fél megtalálja a szeretője mellett a boldogságot. Erre a legjobb példa a szüleim. Anyámnak az apám évekig volt a szeretője. A férje persze már sejtette, szóval tényleges házastársi kapcsolat nem volt közöttük akkor. Majd anyukám elvált és a két féltestvéremmel együtt az apámhoz költözött. (Milyen érdekes, hogy ebben a témában is 2 gyerekről van szó, aki túlélt egy válást) En hiszek abban, hogy a történelem ismétli önmagát.

A gyerekekről még annyit. Közös felügyeletet akarunk, amire minden esélyünk meg is van. Egyébként az én féltestvérem is úgy szereti apámat, mintha az ő apja is lenne. Néha azt érzem, hogy apám is jobban szereti őt, mint engem, olyan mintha a saját fia lenne. Pedig nem volt kicsi, amikor anyámmal összejöttek.

3. Pillanatnyilag azt érzem minden jó. De én nem vagyok az a féltékeny típus. Sajnos, (vagy nem sajnos?:)) annyira nem ismersz, hogy tudd, én nem tudnék úgy élni, hogy minden nap féltékenykedem. Ha azt érezném, akkor inkább azt mondanám, Hogy próbáljuk megoldani, ha meg nem megy, akkor menjen el! De hiszen itt NEM tartunk! Talán soha nem is fogunk...

4. Engem az igénytelenségem miatt kétlem, hogy elhagyna.

5. Egyébként nem határozatlan férfi, csak a végén már annyira belefáradt a kapcsolatukba, hogy meg sem próbálta meggyőzni a feleségét, ha a dolgokat máshogy látták. Azt mondta, már nem is volt értelme szólni.

2016. júl. 8. 11:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Eloszor meghult bennem a ver,minta a ferjem exnoje irta volna,olyan ismeros volt.

De nem te vagy az,rajottem...

A mi sztorink mar amugy is 6 eves...

En is ova intelek....

Ha a feleseg meg erez valamit a ferje irant,es harcol erte,vszinuleg alulmaradsz te is...

Van ugy hogy akkor jovunk ra,meg szeretjuk a parunkat,mikor mar majdnem elveszitjuk...gyarlo az ember...

Inkabb keress mast,mert csalodni fogsz,ha a feleseghez visszamegy...

Ha meg megse,rajossz,hogy volt oka a nejenek arra,hogy ugy viselkedjen vele,ahogy...konnyu eloadni randi alatt a legszebb arcunkat...

Aztan kiderul,nem igaz a fele se...

Ahogy irta egy masik hsz is,kiderul h egesz nap a gep elott ul,vagy iszik...ezt egy ffi se vallja be...

2016. júl. 8. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:

A 4. es jol megfogalmazta amugy,minden mondataval egyetertek.

Mar nem utalom a szeretoket,de egy idoben szalka volt a szememben,beismerem...

Mi amugy egyutt vagyunk a ferjemmel azota is,es nemcsak helyrehoztuk,de meg jobb is lett mint előtte....

Lehet h te kivetel leszel,es veled talalja meg a boldogsagot,de nem lesz konnyu dolgod,arra keszulj fel..

Exfeleseg,ket gyerek ,meg tudjak bonyolitani az eletedet...

Utolso voltam...

2016. júl. 8. 14:26
 9/12 A kérdező kommentje:

Az egyáltalán nem kérdés, hogy elválnak. Nincs egyáltalán bűntudatom, mert nem én vagyok ezért a hibás. A gyerekekről annyit, hogy nagyon jól megvagyunk. Szeretnek nálunk lenni. Ha a gyerekek úgy szeretnék, akkor majd hétvégén jönnek hozzánk, ha viszont szeretnének egy hetet nálunk, egyet meg az anyjuknál, akkor úgy lesz. Arra is már felkészültem, hogy majd az anyjuk telebeszéli a fejüket, de szerencsére már nem 3-4 évesek, szóval érezni fogják azt amit én képviselek: hogy szeretem őket és az apjukat.

Még annyit, hogy sajnálom, azokat akiket elhagytak, őszintén. TUDOM, HOGY NEM MINDENKI KÖZÜLÜK, de sokan a sértettségen túl nem látják meg a saját hibájukat és felelősségüket. Ezért csak még inkább szánom őket.

2016. júl. 8. 15:28
 10/12 anonim ***** válasza:
En meg teged szanlak,tenyleg csaladban marad nalatok a szeretoseg....
2016. júl. 8. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!