Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A feleségem régen csalt. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem régen csalt. Hogy lépjek túl rajta?

Figyelt kérdés
Most mindketten 28 évesek vagyunk és 19 évesen jöttünk össze,egymással veszítettük el. Minden nagyon jól működött,legalábbis úgy éreztem... Tegnap ünnepeltünk és ittunk nem keveset,a feleségem kibökte, hogy milyen jó, hogy együtt maradtunk, mert ő fiatalabb korában, olyan 20-21 évesen többször is megcsalt. Ez engem nagyon szíven ütött, nem ilyennek ismertem. Nem fogom elhagyni,mert ő a társam minden értelemben. A szex nagyon kielégítő, ő tényleg perverz az ágyban, de teljesítem a vágyait, ez mindig így volt, ezért nem értem miért kellett. Nekem is lett volna lehetőségem félrelépni, mégse tettem soha. Viszont mindig mellettem állt. Eltartott, amikor egy darabig nem volt munkám, az apósommal szemben is kiállt velem, és imádom minden porcikáját. Csak...ez fájt. És nem tudom hogy dolgozzam fel :(

2017. júl. 23. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Húha, nehéz dolog ez...

Mindenképp le kéne vele ülnöd, hogy akkoriban mi volt a gond, amiért kitekintett? Mi változott azóta? Bár nem tudom, ennyi év után egy ilyen témát felpiszkálni... Nehéz kérdés...

Mindenesetre segítenie kell neked feldolgozni közösen, mert különben csak gratulálni tudok neki, hogy felrúgott egy alapjában jól működő kapcsolatot.

2017. júl. 23. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Tudatosítsd, az egy régi énje volt. Akármi miatt is történt, már a problémakomplexum nem áll fenn. Tudd, ő már nem 21 éves önmaga.

Lényegtelen, miért tette, de talán tovább enyhítené fájdalmad, ha tudnád. Pl bizonytalan volt, nem volt szerelmes, valami egyéb mentális bullshit... Szóval... Az elme elég mókás. Nagyon szeret téged, akármilyen is volt 7 éve, az már nagyon régen nem létezik.

Örülök nektek!

2017. júl. 23. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

Nézd, valószínűleg a kíváncsiság volt benne annak idején. Csúnya dolog, amit tett, intézhette volna elegánsabban is.. Ez így igaz.

De végül is együtt maradtatok, és kitartottatok egymás mellett. Vannak nőben is, akik kevésbé bírnak a vérükkel..

Azt mondjuk nem értem, hogy miért pont most mondja el neked, ennyi év után?! Ha eddig magában tudta tartani a dolgot. Erre én még kíváncsi lennék a helyedben azért.

Nem tudom, hogy dolgozhatnád fel. Én nem maradnék a párommal tovább pl, pedig ő is a tenyerén hordoz, de nem vagyunk egyformák. Én csak nem bírnám.

26N

2017. júl. 23. 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem ertem,miert bokte most ki eppen,ha effig titkolta.

Ne legyen igazam,de valami oka van...meg akar bantani,vagy eppen most is van valakije,es azt varja,hogy kirugd...???

Jobb lett volna,ha hallgat...

A perverz reszet nem ertem,irod,hogy teljesited minden vagyat...inkabb a ferfiaknal szokott ez lenni inkabb..hogy mas vagyai vannak.a no meg nem teljesiti ezert mashoz megy...

Ha publikus,leirnad,megis mi ez??

Gyerek van mar?

2017. júl. 24. 07:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok.Irjatok,hogy 7 eve volt,az mar nem szamit,mert mar nem o,valtozott...

Ha leirom,hogy pont 7 eve csalt meg engem is a ferjem,akkor kapok hideget meleget,miert vagyok meg vele,miert nem valtam el,stb.

Igen regen volt,ez is....

De mi akkor mar 23 eves hazasok voltunk.Fiatalon kerultunk ossze mi is,de az elejen meg ugy tombolt a szerelem,hogy eszunkbe se jutott megcsalni a masikat...

O meg mar az elejen megtette,csak most derult ki utolag.

En a helyedben nem biznak ezutan benne,ki tudja mit titkol meg...

2017. júl. 24. 07:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Így van. Nem számít már. Felejts el.

Az az igazság, hogy én simán cserélnék veled.

Valószínűleg együtt jár azzal, hogy jó az ágyba.

Nagyon kíváncsi volt arra milyen mással.

Bocsáss meg neki. Nem te vagy/voltál kevés.

Ezt az is bizonyítja, hogy veled maradt.

2017. júl. 25. 21:53
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Milyen jófej, többször megcsalt, majd mivel a másikkal nem volt jobb veled maradt.

Főnyeremény ez a nő.

Persze, hogy kiállt érted, meg eltartott, a bűntudat erős dolog.

És a legjobb, ő csalt meg, és te érzed magad szarul.

Mivel kirakni nem akarod, és őszinte nem igazán tud lenni, hiszen 7 évig titkolta ezt, így szerintem te is csinálj pár görbe kört.

Egálba kerültök, te is dobd neki ki ezt, és utána tovább tudtok lépni.

Én a volt csajomnál ezt csináltam, aztán találtam egy jobb nőt, és kivágtam. És még ő volt megsértődve. Pedig ő csalt elsőre.

2017. júl. 28. 02:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Most komolyan miért maradsz vele ha már a kapcsolatok elején sem bírt hűséges lenni hozzád?? 9 éve vagytok együtt de már is több kilengése volt. Még ha egy "véletlen" botlás lett volna, aztán talán meg tudnám bocsátani ennyi év távlatából, de többször??? Ajánlom, hogy dolgozd fel gyorsan mert nem sokára jön a következő. Tényleg nem akarlak bántani, de az ilyen emberek nem változnak ezt jobb ha tudod.
2017. aug. 1. 22:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Kerdezo,mi a helyzet azota veletek?
2018. máj. 23. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!