Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szeretem a felesegem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a felesegem es nagyon kivanom! De nagyon hamar elelvezek es mar nagyon nem is merek kezdemenyezni, mert neki nem jo! Regen jo volt! Miert nem tudok kezdemenyezni?

Figyelt kérdés
Mielott a sexig jutnank gondolatban nagyon ramenos vagyok eltervezem hogy mit csinalok aztan meg olyan vagyok mint egy nyuszi!Sokat melozok keveset alszom!dohanyzok!kaverol mar leszoktam meg azenergiaitalrol is kezdek leszokni!ha le tudnam a cigit is rakni az segitene?mit tegyek?
2013. jan. 22. 11:21
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
"De nagyon hamar elelvezek es mar nagyon nem is merek kezdemenyezni, mert neki nem jo! " itt a válasz.
2013. jan. 22. 11:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Előbb a nejedet elégitsd ki, és utána te..Igy a kecske is jól lakik a káposzta is megmarad:)
2013. jan. 22. 11:23
 3/10 anonim ***** válasza:
14%
Minden elismerésem a Tiéd azért, hogy le tudtad tenni a kávét. Én úgy gondolom, hogy ez mind akaraterő kérdése. Én 5 év dohányzás után döntöttem el, hogy befejeztem, másnap már nem gyújtottam rá, és azóta sem. (4 éve) Szerintem célszerű lenne a cigarettát is letenned, a saját egészséged miatt! A másik kérdésedre pedig annyit írnék, hogy próbáld meg kielégíteni magad szex előtt, akkor talán tovább bírod majd! :/
2013. jan. 22. 11:26
 4/10 anonim válasza:
15%
Az én férjem is hasonló gonddal küszködött. Sokat beszélgettünk arról, hogy vajon mit tehetnénk? Sikerült egy olyan lehetőséget találnunk, amely segít. Ha érdekel, írj egy privi levelet!
2013. jan. 22. 11:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Nálatok a feleséged a domináns egyébként? Az lehet az oka, hogy nem mersz kezdeményezni.

Ha ritkán szexeltek, akkor még jó hogy hamar elsülsz, gyakrabban kellene, az megoldaná. + mostanság van olyan gumi (asszem vmi performax) is ami elvileg képes meghosszabítani a dolgot, én lehet megpróbálnám a helyedben. Be van vonva belül valami szerrel. Persze nem a legkényelmesebb, de ha tényleg nem bírod, akkor még így is minőségbeli javulást hozhat.

2013. jan. 22. 11:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
" Regen jo volt!" Milyen változások voltak a szexben, a kapcsolatotokban?
2013. jan. 22. 11:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Az ilyesminek midig valamilyen önértékelési válság, kapcsolati probléma vagy külső stressz az oka. A dohányzás érrendszeri problémákkal összefüggésben okozhat impotenciát hosszútávon, de nem korai magömlést. Ha van rá lehetőséged szabadulj ki a mókuskerékből, gyakran elég egy hosszú hétvége a pároddal, ami kimondatlanul a szexről szól és ne arra koncentrálj, hogy az első menet rövid lesz, hanem arra, hogy a hatodikra már 2 órát fogjátok gyűrni a lepedőt.
2013. jan. 22. 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha lerakod a cigit, akkor tudsz majd kezdeményezni? Nem vágom az összefüggést ... Egyébként több, mint 20 év bagózás után sem vettem észre, hogy a szexuális teljesítményemre bármilyen hatással lenne.

De egyébként dicséretes, ha lerakod, már csak az egészséged miatt is.

2013. jan. 22. 11:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Kezed, szádat használd, és máris mindkettőtöknek jó!
2013. jan. 22. 12:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!igen a kezemet es a szamat,nyelvemet szoktam hasznalni addig amig o el nem elvez es csak utana szoktam magammal foglalkozni mert nagyon fontos szamomra hogy o elvezze !utana szoktam alltalaban hasznalni a farkam! Nagyon elvezi es azt mondja hogy az teljesen mas erzes es jobb!be nem sokaig tart ez a problemam!szertnem mar vegre a farkammal kielegiteni nem csak szajjal amit amugy nagyon szeretek!nincsis mas "vagyam"csak hogy kielegitsem a farkammal!
2013. jan. 23. 04:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!