Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó hájas pasik önbizalommal, helyes pasik viszont képtelenek kezdeményezni. Miért?
Figyelt kérdés
sose értettem miért képesek a szörnyen gáz pasik kezdeményezni egy csinos,szép nőnél...a helyes pasik viszont mintha félnének és azt várják hogy a lány kezdeményezzen...2013. jan. 5. 22:46
1/24 anonim válasza:
A helyes pasikért küzdened is kell ;)
2/24 anonim válasza:
mert a bunkó, hájasnak ha megmondják, hogy egy tahó disznó vagy, akkor nem fog megsértődni, mert tudja, hogy igazat szóltak. de az önbizalom-hiányos pubik magukra vesznek mindent...
3/24 anonim válasza:
Engem rondának tartanak, még sincs önbizalmam. Na, az milyen?
4/24 anonim válasza:
A "bunkó, hájas" pasik iránt tanúsított tiszteletlenségedért fizetsz olyan formában, hogy a "helyes" pasik elkerülnek téged. Show some respect. A puncid szükséges, de nem elégséges egy kapcsolathoz.
5/24 anonim válasza:
írok már hogy megtaláltam holnapa kérdést.
6/24 anonim válasza:
Pont ezért kerülnek el a "helyesek" mert ilyen förmedvény gondolkodásod van! A "szörnyen gázak" legalább tudják mire vagy való igazából.
7/24 anonim válasza:
Figyelj, akkor mondd meg most nekem, hogy a héten merre leszel, és én megkezdeményezlek.
Én sem értem amúgy magamat :D, de én nem várom azt, bár ha hozzámszólna akkor biztosan lépnék
8/24 A kérdező kommentje:
számtalan olyan pasi környékezett meg aki teljes mértékben nem volt az esetem.azonban én nem küldtem elbukó módjára azt azért tisztázzuk:) viszont ők bukó módjára azzal jöttek hogy egy újabb beképzelt nő akit csak a külsőségek érdekelnek csak kíváncsi voltam hogy miért van ilyen furcsa gondolkodásmódjuk
2013. jan. 5. 22:55
9/24 anonim válasza:
Mert a helyes pasik mind foglaltak és nem kezdeményeznek :(((((((((
10/24 anonim válasza:
Kérdező: nincs semmi baj a gondolkodásmódoddal, csak sajnos nem vagy elég szép és különleges. A jó kanok erre nem buknak. Lejjebb kell adnod az igényeidből, és lesz farok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!