Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó hájas pasik önbizalommal, helyes pasik viszont képtelenek kezdeményezni. Miért?
hát én azt tudnám mondani hogy ha tényleg meg tetszik egy lány,ne adjátok fel egyből.Ott a facebook írtok neki visszaír,beszélgettek és letudod szűrni hogy bejössz e neki.
Legalább a kezdő lökést adjátok meg...én ezt tanácsolom mint nő..mert tényleg sok ilyennel találkoztam.sőt van egy pár fiú ismerősöm aki mind a 10 ujjára találhatna egy lányt még sincs barátnője..és most rájöttem hogy miért.a tökéletes külső mögött egy határozatlan ember van aki fél a csalódástól..de ezen egyszer túl kell jutni...csalódások sajnos sokszor lesznek és nem tudjuk mindig elkerülni ezeket
"Mert a helyes pasik mind foglaltak és nem kezdeményeznek :(((((("
jah én sztem az utóbbi vagyok inkább, de már egyre jobban kezdeményezem, bár csak akkor ha nagyon adja a csaj hogy bukik rám, amúgy inkább le van sz@rva és animézek meg gyúrok. mit törjem magam, ha nem tuti
Én nagy csajozós vagyok, bátor és jól nézek ki. Sportos testalkatom van (tánc, bicaj, a sport a mindenem, kondi nem sport). Viszont én nőtől soha nem fogadok el csajozási tanácsot. Ez alap!
Én vadidegenekhez is simán odamegyek, leszólítom, sose volt panaszom. Aranyosak, kedvesek a nők. (Ez alól egy kivétel van, ha munkanélküli vagyok. akkor egyáltalán nem csajozom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!