Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkó hájas pasik önbizalommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó hájas pasik önbizalommal, helyes pasik viszont képtelenek kezdeményezni. Miért?

Figyelt kérdés
sose értettem miért képesek a szörnyen gáz pasik kezdeményezni egy csinos,szép nőnél...a helyes pasik viszont mintha félnének és azt várják hogy a lány kezdeményezzen...

2013. jan. 5. 22:46
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

hát én azt tudnám mondani hogy ha tényleg meg tetszik egy lány,ne adjátok fel egyből.Ott a facebook írtok neki visszaír,beszélgettek és letudod szűrni hogy bejössz e neki.

Legalább a kezdő lökést adjátok meg...én ezt tanácsolom mint nő..mert tényleg sok ilyennel találkoztam.sőt van egy pár fiú ismerősöm aki mind a 10 ujjára találhatna egy lányt még sincs barátnője..és most rájöttem hogy miért.a tökéletes külső mögött egy határozatlan ember van aki fél a csalódástól..de ezen egyszer túl kell jutni...csalódások sajnos sokszor lesznek és nem tudjuk mindig elkerülni ezeket

2013. jan. 6. 00:51
 22/24 anonim ***** válasza:

"Mert a helyes pasik mind foglaltak és nem kezdeményeznek :(((((("

jah én sztem az utóbbi vagyok inkább, de már egyre jobban kezdeményezem, bár csak akkor ha nagyon adja a csaj hogy bukik rám, amúgy inkább le van sz@rva és animézek meg gyúrok. mit törjem magam, ha nem tuti

2013. jan. 6. 02:32
 23/24 anonim ***** válasza:

Én nagy csajozós vagyok, bátor és jól nézek ki. Sportos testalkatom van (tánc, bicaj, a sport a mindenem, kondi nem sport). Viszont én nőtől soha nem fogadok el csajozási tanácsot. Ez alap!

Én vadidegenekhez is simán odamegyek, leszólítom, sose volt panaszom. Aranyosak, kedvesek a nők. (Ez alól egy kivétel van, ha munkanélküli vagyok. akkor egyáltalán nem csajozom.)

2013. jan. 6. 09:40
 24/24 anonim ***** válasza:
Sport, ennyi erővel a sakkpartit meg az autovezetést is sportnak nevezik, ki nem szarja le hogy mi a soprt. A lényeg! Testeddzés, amiről egy fejlettebb lény leszel. Márpedig kondi az nagyon is az. Muscle sport. Csak sokan nem értenek hozzá.
2013. jan. 6. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!