Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha csak a magas, izmos, jóképű, inkább sötét hajú srácok érdekelnek? (21/L) (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Nekem ez az ideálom, például szőkék, vörösek egyáltalán nem jönnek be. Meg még az is fontos, hogy korombeli legyen. Az baj, ha csak a külső után kezd el érdekelni a belső? Hol találok ilyen srácokat? Segítsetek, fontos lenne.2013. jan. 4. 16:45
1/36 anonim válasza:
Nem baj, csak lehet, hogy egy idő után kénytelen leszel lejebb adni az igényeidből, mert senki nem lesz elég jó neked.
2/36 anonim válasza:
"baj, ha csak a külső után kezd el érdekelni a belső" - nem, valakit még a külső után se érdekel a belső.
Menj ki Gyöngyösre a Durándára, ott van sok sötét hajú izmos bokszoló :D
4/36 anonim válasza:
Mennyitől számít neked magasnak?
6/36 anonim válasza:
Nagyon nagyok az elvárásaid. Ahhoz, hogy te egy ilyen pasival pont összejöjj hatalmas szerencsédnek kell, hogy legyen.
7/36 anonim válasza:
Nem biztos hogy baj, a külső megfog a belső megtart, szokták mondani ebben szerintem is van valami. Egybként sem biztos hogy ilyen lessz a párod, nekem ez a típus nem az estem én a hosszú hajú rocker-ekért voltam oda mindíg is erre a mostani párom inkább az általad említett kategória, (bár az hogy jóképű nekem nem igazán számít az a bonusz), de semmi pénzért nem cserélném le
8/36 anonim válasza:
Mennyire legyen magas meg izmos? Linkelhetsz be képet egy kívánatos testről :) 21/F
9/36 anonim válasza:
Ja, és ne legyél kiborulva, ha az ilyen srácokat meg pont te nem érdekled. Mert ők csak a szőkékre/vörösekre/kopaszokra/stb buknak.
10/36 anonim válasza:
Az utolsó válaszadónak: Ámen :)
De azért majd írd meg hány év után sikerült ilyen csávót találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!