Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tudnátok járni egy magas, izmos, normális pasival, úgy, hogy nem túl jóképű?
Kb.ilyen vagyok.187 cm magas,átlagnál izmosabb.Táncolok,harcművészetet űzök. Az arcom viszont kerek,sajnos elég kisfiús,van pár anyajegyem és a hajam se túl jó.(próbáltam több hajviseletet,egyik se volt jó:S) Ezenkívül szemüvegem van.
A külsőmre igényes vagyok,egyszerűen öltözöm.(farmer,rövidujjú stb.),nem követek semmilyen kifordult divatot.Belsőre elég csendes vagyok,de van tekintélyem,humorom,udvarias,kedves vagyok,de ha kell,határozott.Nem iszok,nem bulizok,próbálok becsületes lenni.Sajnos időnként elég önkritikus és cinikus vagyok,kicsit szórakozott,és az önbizalmam sincs a toppon.Nem nagyon kezdeményezek,de ha megteszik felém az első lépést,akkor már nagyon nyitott leszek.Eddig 2 lánynál próbálkoztam,egyikkel se jött össze.:/ (átlagos lányok,nem plázacicák) Pedig már szeretnék egy barátnőt,akit ölelhetnék,szerethetnék,és érzem,hogy viszontszeret.
Szóval lányok,el tudnátok fogadni egy ilyen fiút?16/F
hmm, velem ugyanez a helyzet.. énis nagyon szeretnék valakit akit szerethetek és viszont szeret
annyi, hogy nem kerek, kisfiús az arcom meg 3 cm vel magasabb vagyok nálad:)
Ha mellett intelligens és érdeklődő vagy, akkor simán. Meg persze, ha nem lenne barátom és ha idősebb lenné vagy 8-10 évvel. :)
Nagyon fiatal vagy még, egyáltalán nem kell aggódnod. :) Biztos vagyok benne, hogy találsz egy rendes lányt. Két elutasítástól még nem szabad elkeseredni. :) Barátkozz, legyél emberek között és biztos jönni fog, az a lány. :)
Nekem még mindig a kisfiús arc jönne be legjobban (bár oválisban, helyesben jobb)
a túl izmos sosem tetszett, nekem már még az átlagos is túl izmos (általában) az átlagnál izmosabb meg már túl kigyúrtnak számítana..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!