Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó hájas pasik önbizalommal, helyes pasik viszont képtelenek kezdeményezni. Miért?
Szerintem akik nincsenek elszállva maguktől, nulla az önbecsülésük, azok csak nyerhetnek ha pofátlanul próbálkoznak a nőknél,mert őket nem lehet összetörni önérzetben.
Én pl 180 centi vagyok, izoms, rengeteget költök az öltözködésemre, ápolom magam rendesen, egészésgesen élek, teszek érte,hogy az emberek elfogadjanak, és ezt persze szeretem is, de bizony rengeteg pénzt, időt ,energiát igényel. Erről szól az életem, a külsőm a legfontosabb számomra, én ilyen fickó vagyok. Nekem ezáltal lett egy elégedettségi szintem magammal, végre nincs akkora kisebbségi komplexus bennem mint gyerekkoromban, az emberek felnéznek rám valamiért. TEhát van ego-m.
Bevallom kissé el is vagyok szállva magamtól,de ha megküzdesssz valamiért,elérsz valamit, akkor ez természetes. Csak az állszerények nem vallják be,hgoy különbnek tartják magukat azoknál,akik lószart se tettek azért hogy jobbak legyenek bizonyos területen a másiknál.
Na és az a nagy helyzet,hogy én tipikusan az vagyok, aki nem szeretek csalódni. nem szeretek pofáraesni.
Régen gyerekkoromban volt már részem ilyesmiben.
azóta fóbiásan kerülöm ezt. Nekem van vesztenivalóm.
Egyszerüen nem vagyok olyan bevállalós, mint azok,akiknek nincs egojuk, nincs vesztenivalójuk. Nekem nem biztos hogy megér annyit egy nő,hogy ha esetleg egy flegma féreg volna ,és elutasítana, akkor összetörje az önbecsülésemet, amire elég sokat fordítottam.
Szóval kissé olyan 22 -es csapdája ez.
Általánosságban véve tehát hiba vagyok elégedett magammal, mégis valamilyen szinten önbizalomhiányos vagyok, de ez főleg azon alapul,hogy tudom, hiába vagy akármilyen jó, akkor is lesznek olyanok,akik nem bírják a pofádat.
CSak nekem ez szarul esik.
Szerintem ezek a nem kezdeményező, jobbféle kinézetű igényes fikók mint ilyen háttértörténettel rendelkeznek, meg zárkózottak, és nem akarják kockáztatni egy vacak nő miatt az önbecsülésüket.
Persze én mondjuk inkább megyek egy pénzért szexelős nőhöz, ott biztonságban érzem az önbecsülésem, mert az sose utasít el, de sokan meg akik nem ezt teszik azok!
Kivárnak! Várják, lesik a jeleket, pozitív iránymutatást a nők részéről,hogy nem lutrira ,vaktába áldozzák fel magukat, ne égjenek be.
Az ostoba nők meg két gajjat nem tennének keresztbe általában azért ,hogy a fikóknak egyértlemű legyen hogy mit akarnak.
Csak bámulnak mint bornyú az újkapura, meg mosolyognak bambán, de ez még igencsak félreérthető, nulla szar semmi jel. aZtán van pofájuk feltenni olyan kérdést itt is, hogy miért hiszi minden pasas azt,hgoy kell neki,ha csak rámosolyog? .. sZomorú....
Figyelj lány! Csak tudj a másik ember fejével gondolkodni egy kicsit, én írtam ezt az előbbi hosszút. Ha az volna,hogy a nőknek kéne felszedni a férfiakat, mert ez a világrend, akkor gondolj bele, írod,hogy te is sokat teszel azért hogy elégedett legyél magaddal, és jól érzed magad. Most gondolj bele, hogy egy látszólag rád se szaró, vonzó srácot lányként leszólítanál, így ahogy vagy, és az flegmán leépítene, elküldene, mert nem vagy az ő elvárási, minőségi szintjének megfelelő. PEdig te sokat teszel azért ,hogy elfogadjanak, nem vagy egy hamburgerzabáló igénytelen vakarék disznyő nő, és mégis kikosaraznának, szana szét omlana az önbizalmad. Hogy esne ez neked.
Többé nem tudnád szépnek tartani magadat, a motivációd is teljesen megtörtne, még tükörbe se tudnál nézni, hogy nem érted el annak az emberenek az elvárási színvonalát!
Hidd el mi férfiak sokan így gondolkodunk.
CSak ugye a nők a másik oldalon vannak, ők ebbe bele sem gondolnak, igazán szarnak is rá, mert mindig ők a meghódítanivaló fél, nekik csak igent vagy nemet kell modnani, sosem sérülnek önbecsülésben. De a férfi a hódító fél, és ha szar, akkor el van küldve. EZ nem esik jól.
Csak hogy lásd , ez így van. Tudj tehát a helyes/ igényes fickók fejével, álláspontjából is gondolkodni, hogy te mit csinálnál az ő helyükben.
Bizony ezért van az is, hogy a nők nem szeretnek kezdeményezni. Abba takaróznak,hogy ez az etikett, de francokat, ugyanúgy rettegnek! a csalódástól, hogy hamuvá égne az önbecsülésük,ha nem kellenének a kiszemeltjüknek, mert az szarnak tartja őket.
és persze akármennyire is jó tulajdonságai vannak egy fickónak ,valamely nők akor is szarnak tartják őket. Egyszerüen nem mindenki kell minden nőnek, meglepő de még az izmos, sportos fickók sem mindenkinek az esetei. Elég szomorú, de tény, pedig elég nagy munka van egy férfias kinézet kialakításában. Szóval senki sem lehet tökéletesen 100% osan magabiztos, hogy minden egyes nőt meg fog kapni csak azért mert korrektül néz ki. Hiába van arányos arca, jó stlíusa, ha a nő egy teljesen más arcvonásmintát szeret, más stílusban öltözködő fickókért rajong, emrt emezeket magától idegennek tartja, de ettől függelenül meg más nőknek bejön.
az egész pártalálás egy hatalmas kockázati tényező.
Nem mindenki bevállalós,sokan nem szeretnek kockáztatni, csak akkor vágnak bele a dologba, ha biztosak, ha megvannak az egyértelmű félreérthetetlen betonbiztos jelek,hogy van esély, hogy a kisnő szeretni fog, azért mert az vagyok aki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!