Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok! és a buszon nagyon tetszik egy helyes srác de nem merek kezdeményezni mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 19:04
2/10 A kérdező kommentje:
a kisalföld volánon
2009. nov. 23. 19:07
3/10 anonim válasza:
na neeeeeeeee :D
Hát keresd meg blutúton aztán küldj magadról egy képet neki. Vagy nemtudom ülj mellé 1-2szer.
4/10 anonim válasza:
én ezt tenném: szemeznék vele, ha visszanéz többször, rámosolyodnék és onnantól már szerintem jön magától...ha van benne annyi,odamegy hozzád.Ha meg nincs,akkor lazán szólitsd meg,és kezd el vele dumálni. A lényeg abban van, hogy legyél magabiztos és laza!:)
5/10 anonim válasza:
Nos, képzeld én is szoktam régebben sokat buszozni, és ért egy kellemes meglepetés. Egy lány írt nekem egy levelet, de csak két sort, hogy aranyos vagyok és odaküldette nekem a buszon állókkal, nagyon tetszett. Sajnos nem tudom ki lehetett, mert elbújt nagyon. Szerintem ha ilyet teszel, erre lépnie kell,csak mosolyogj rá vissza ennyi!
6/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszi mindeggyik válasz sokat segített
2009. nov. 23. 20:55
7/10 A kérdező kommentje:
19:04-es te miért kérdezted melyik buszon?
amugy várom még a válaszokat
2009. nov. 23. 21:22
8/10 anonim válasza:
várd a csodát akkor....de sztem inkább kezdeményezz.
tudod mi fiúk nem vagyunk gondolatolvasók, és nem mindenki olyan nagy ász, hogy levágja a jelzéseket amiket esetleg küldesz....
de ha ennyire nem megy akkor keresd meg iwiwen. gondolom csak tudod hol száll fel hol száll le, és akkor már egyből tudod a lakhelyét vagy sulit ahova jár.....meg ennek megvan az az előnye, hogy egyből tudod pl. h kapcsolatban van e vagy nem, és akkor nincs olyan h fölösleges köröket futsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!