Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha félénk lányként szintén a félénk, csendesebb srácok tetszenek, várható, hogy kezdeményezni is fog egy ilyen srác?
Figyelt kérdés
Vagy ilyenkor lőttek az egésznek, mert senki nem mer lépni?2013. jan. 7. 12:37
1/9 Hole Hunter válasza:
100év/próbálkozással...nagyjából.
2/9 anonim válasza:
Szerintem várható, mert én is ilyen vagyok, és mégis kezdeményezek. :-)
3/9 anonim válasza:
Ha kicsit te is rásegítesz biztos. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Küldenék én jeleket, de néha az is kevésnek bizonyul, ha nagyon bátortalan a srác. Eddig azt tapasztaltam, hogy a sajnos a félénk fiúk csak nagyon kicsi százaléka mer kezdeményezni, még akkor is, ha tetszik neki a lány.
2013. jan. 7. 13:14
5/9 anonim válasza:
Tudod annak is megvan az oka, hogy ha valaki félénk. Engem a külsőm miatt szólnak meg, és a sok szerelmi csalódás, tönkrement párkapcsolatok okozzák.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy általában ezek az félénkség okai. Csak nem mindenkit érdekel a külső, de nehéz ezt úgy tudatni valakivel, ha még lépni sem mer.
2013. jan. 7. 13:28
7/9 anonim válasza:
Sajnos nagyon kevés olyan ember van akit nem igazán érdekel a külső, vagy csak minimálisan. Ahogy látom téged se nagyon érdekel. :)
Én ismerek olyan lányt akit nem igazán érdekel a külső, de nem éppen a közelben lakik. A környezetemben mindenki bunkó, lenézi a másikat stb...
8/9 anonim válasza:
jesszusom egyem a szíved, lehet az evolúciós elméletek nem minden egyednél bizonyulnak teljesnek, vagy vkinek ilyen eltorzult igényei vannak mint neked? Előfordulhat ezek szerint :P
Én nem vagyok félénk csak az elején kicsit xD Amúgy később már tudom a dolgom csak mindig elcseszem :D
f19
9/9 anonim válasza:
Én miért nem találok olyan lányt, mint a kérdező?:)
egy félénk fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!