Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány beismeri egy pasinak, hogy belezúgott, előfordulhat hogy a srác ettől 'megijjed'?
Sziasztok! Két hónapja vagyunk együtt a barátommal, minden nagyon jó volt, én karácsonykor bevallottam neki hogy belezúgtam, akkor azt mondta örül neki. Én nem vártam tőle egyelőre többet, nem mindenki ugyanakkor lesz szerelmes. Azután találkoztunk még egyszer, majd ő elment két napra a haverjához és miután hazajött közölte hogy beszélgettek, és ő átgondolta ezt az egészet és teljesen összezavarodott, nem tud gondolkodni. De mit történt?
mindketten 25 évesek vagyunk!
Előfordulhat, de szerintem ha valakinek akivel együtt jársz egy ideje bevallod hogy szereted, az nem összezavaró
De lehet hogy 2 hónap nem volt még elég neki. Hagyj neki egy kis időt vagy beszéljétek meg rendesen (úgy már csak kitisztul...)
2 hónap után beleszerettél és ettől ő beparázott?
ha nem lenne ott a 25, azt hinném óvoda... az emberek általában szimpátia alapján jönnek össze, és az első hónapban már-már közhelyszámra mondják a másiknak, hogy így meg úgy szerelmesek és haaaaaaah.. aminek persze a fele nem igaz, mert aztán egy hónap múlva szakítanak, mert a halálos szerelem nem az emberre vonatkozott, hanem a szerelemre.. de a lényeg, hogy ha ezen a pasid meglepődött, akkor ott valami gáz van:S
19:19
tudom, hogy 'óvodás szintűnek tűnik' én mondtam is neki hogy néha felnőttként kellene viselkedni. Azért az még hozzá tartozik a dologhoz, hogy egy elég nagy csalódás után van /áprilisban lett vége/ és még nem nagyon dolgozta föl.... teljesen összetörte az a csaj és kihasználta... nehezen bízik meg bárkiben is azóta... Én nem dobálózok a szerelemmel szóval életemben most mondtam ki másodszor... de azt már levágtam ennyi idő alatt is, hogy elég érzékeny lélek attól függetlenül, hogy férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!