Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány beismeri egy pasinak, hogy belezúgott, előfordulhat hogy a srác ettől 'megijjed'?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Két hónapja vagyunk együtt a barátommal, minden nagyon jó volt, én karácsonykor bevallottam neki hogy belezúgtam, akkor azt mondta örül neki. Én nem vártam tőle egyelőre többet, nem mindenki ugyanakkor lesz szerelmes. Azután találkoztunk még egyszer, majd ő elment két napra a haverjához és miután hazajött közölte hogy beszélgettek, és ő átgondolta ezt az egészet és teljesen összezavarodott, nem tud gondolkodni. De mit történt?

mindketten 25 évesek vagyunk!

2013. jan. 5. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, de szerintem ha valakinek akivel együtt jársz egy ideje bevallod hogy szereted, az nem összezavaró

De lehet hogy 2 hónap nem volt még elég neki. Hagyj neki egy kis időt vagy beszéljétek meg rendesen (úgy már csak kitisztul...)

2013. jan. 5. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:

2 hónap után beleszerettél és ettől ő beparázott?

ha nem lenne ott a 25, azt hinném óvoda... az emberek általában szimpátia alapján jönnek össze, és az első hónapban már-már közhelyszámra mondják a másiknak, hogy így meg úgy szerelmesek és haaaaaaah.. aminek persze a fele nem igaz, mert aztán egy hónap múlva szakítanak, mert a halálos szerelem nem az emberre vonatkozott, hanem a szerelemre.. de a lényeg, hogy ha ezen a pasid meglepődött, akkor ott valami gáz van:S

2013. jan. 5. 19:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt mondja benne még nem alakult ki az ami bennem és ez őt zavarja. De amikor meg velem van ő a ragaszkodóbb a bújósabb, és nem ő az első pasim le tudom vágni hogy vonzódik e hozzám vagy sem. Az, hogy adjak neki időt azt jelenti, hogy ne keressem se telefonon, se face-en se sehogy? Várjak amíg ő jelentkezik?
2013. jan. 5. 19:21
 4/5 A kérdező kommentje:

19:19

tudom, hogy 'óvodás szintűnek tűnik' én mondtam is neki hogy néha felnőttként kellene viselkedni. Azért az még hozzá tartozik a dologhoz, hogy egy elég nagy csalódás után van /áprilisban lett vége/ és még nem nagyon dolgozta föl.... teljesen összetörte az a csaj és kihasználta... nehezen bízik meg bárkiben is azóta... Én nem dobálózok a szerelemmel szóval életemben most mondtam ki másodszor... de azt már levágtam ennyi idő alatt is, hogy elég érzékeny lélek attól függetlenül, hogy férfi...

2013. jan. 5. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, valószínű, hogy arról van szó, hogy mivel te bevallottad neki az érzéseidet, felismerte magában, hogy ő nem az és ettől tényleg "beijedhetett". De semmiképp ne hibáztasd magad ezért, teljesen normális, ha egy párkapcsolatban beszélgetnek az érzésekről, sőt kell is. És ráadásul nem 1 hét után támadtad le ezzel, hanem 2 hónap után, ami szerintem pont normális. Ennyi idő elteltével már azért elég fixen el tudja dönteni valaki, hogy szerelmes-e vagy sem. Egyébként én is ugyanebben a cipőben jártam pár éve. Én bevallottam a páromnak, hogy szerelmes lettem belé ő meg azt válaszolta, hogy egyre jobban kötődik, de nem szerelmes, bár reméli az lesz. Mindegy, hosszú sztori, de nem lett az:S Sajnos ez nem így működik. A szerelem érzése rögtön jön és ez fokozódik az idő múlásával erős, stabil érzelemmé. Szóval ha 2 hónap után ő nem érzi ezt... nem akarlak elkeseríteni, de 99%, hogy nem fog azzal előállni mondjuk x hónap után, hogy húú bébi, most már érzem a lángot. Max. a szeretet meg a kötődés erősödik hónapok múlva. Szóval most épp azon agyal, együtt maradjon-e így veled. Valószínűleg maradni akar majd, ha amúgy jól elvan veled, de kérdéses, hogy neked ez elég lesz-e így.
2013. jan. 5. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!