Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítanak folyton el? Mit tanácsoltok?
Az emberek nagy részével megtalálom a közös hangot. Nyitott vagyok sokféle dologra. Átlagos magasságú, vékony srác (azért nem egy csontváz, de nem is kövér!). Jó humorú (ezt az ismerősöktől és a családtagoktól tudom), aki kedvesen viselkedik a lányokkal. Fontosnak tartom az igazi emberi értékeket. Bulizni nem sűrűn tudok, mert nem olyan helyen lakom, ahol ez lehetséges. :S
Régebben, kicsit antiszoc voltam, de határozottan sikerült ebből kitörnöm. :)
Mégis, eddig gyakorlatilag minden lány elutasított. Pedig vigyáztam arra, hogy ne olyanoknál próbálkozzam, akiken úgyis végigmegy a fél város.
20 F
Nem vagyok egy ronda ember. Ezt tudom magamról. Jó alkatom van, és egy ideje rendszeresen sportolok, hogy kidolgozzam a testemet.
Ugyan a plázacicáknak nem tetszem valószínűleg, de nem is ők a célpontom. Azoknak a lányok, akiket én keresek, nem is annyira a külső számít.
Már bocs, de a külső mindenkinél számít, hiába jönnek a belső szépséges maszlaggal. Ha nincs a külsődben semmi, ami elsőre megfogja a csajt (nem, nem az izmokra meg a divatos cuccokra gondolok), akkor onnantól esélytelen. Tapasztalat. Amelyik csaj értelmes, nem azt fogja nézni rögtön, hogy hanyas a karod, milyen vastag a pénztácéd, milyen kocsid van vagy mekkora a farkad, hanem valami más fogja meg a külsődben. A szemed, a mosolyod, egy mozdulat, bármi. De ez a külső akkor is. Nem elég a belső sem mindenre. Ha ez nem jön, akkor onnantól a csillagokat is lehozhatod, akkor sem lesz szikra.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!