Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért utasítanak folyton el?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítanak folyton el? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Az emberek nagy részével megtalálom a közös hangot. Nyitott vagyok sokféle dologra. Átlagos magasságú, vékony srác (azért nem egy csontváz, de nem is kövér!). Jó humorú (ezt az ismerősöktől és a családtagoktól tudom), aki kedvesen viselkedik a lányokkal. Fontosnak tartom az igazi emberi értékeket. Bulizni nem sűrűn tudok, mert nem olyan helyen lakom, ahol ez lehetséges. :S

Régebben, kicsit antiszoc voltam, de határozottan sikerült ebből kitörnöm. :)

Mégis, eddig gyakorlatilag minden lány elutasított. Pedig vigyáztam arra, hogy ne olyanoknál próbálkozzam, akiken úgyis végigmegy a fél város.

20 F

2013. jan. 6. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy a külsőddel van a baj
2013. jan. 6. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra tippelnék amire az első. Tudod milyenek a lányok, válogatósak, semmi sem elég jó nekik. 19L =)
2013. jan. 6. 21:52
 3/10 manocskaXX ***** válasza:
84%
próbáld meg ne egy plázacicával hanem mondjuk egy átlagos lánnyal.
2013. jan. 6. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Járj valamilyen sportra, vagy tanfolyamra pl tánc, ott bőven van esély ismerkedni, és mivel van idejük többet látni, barátságosabbak lesznek egy idő után.
2013. jan. 6. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nincs meg benned az a tipikus plusz, ami a lányokat arra ösztönözné, hogy apatípusnak tudjon téged beállítani. Mert tudat alatt a lányok nagy része csak olyan pasival hajlandó csak összejönni, akit férjének, gyerekei apjának is el tudna képzelni. Az okok sokrétűek lehetnek, amiben nem vagy megfelelő. Elég tulajdonképpen annyi is, hogy nincs meg az a vonzó aurád, amire alegtöbb lánynak szüksége van. Ez az aura gyakran nem kompetens a külsővel, hanem inkább a kisugárzással van szinonímában.
2013. jan. 6. 22:09
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egy ronda ember. Ezt tudom magamról. Jó alkatom van, és egy ideje rendszeresen sportolok, hogy kidolgozzam a testemet.

Ugyan a plázacicáknak nem tetszem valószínűleg, de nem is ők a célpontom. Azoknak a lányok, akiket én keresek, nem is annyira a külső számít.

2013. jan. 6. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de a külső mindenkinél számít, hiába jönnek a belső szépséges maszlaggal. Ha nincs a külsődben semmi, ami elsőre megfogja a csajt (nem, nem az izmokra meg a divatos cuccokra gondolok), akkor onnantól esélytelen. Tapasztalat. Amelyik csaj értelmes, nem azt fogja nézni rögtön, hogy hanyas a karod, milyen vastag a pénztácéd, milyen kocsid van vagy mekkora a farkad, hanem valami más fogja meg a külsődben. A szemed, a mosolyod, egy mozdulat, bármi. De ez a külső akkor is. Nem elég a belső sem mindenre. Ha ez nem jön, akkor onnantól a csillagokat is lehozhatod, akkor sem lesz szikra.

L

2013. jan. 6. 23:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, a külső az első inger, tehát nagyon fontos. Amennyire tudok, adok is magamra.
2013. jan. 6. 23:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Még 1 tipp így pasiknak, kérdezzetek meg lány ismerőst, hogy szerinte miylen idegesítő szokásotok van. Pl. vannak hülye poénjaid, fárasztó vagy néha, direkt bosszantod vagy oltod a csajt "poénból", fárasztó tudsz lenni, túl sokat magyarázol, túl keveset beszélsz, ilyenek. Ez is sokat dob a dolgon. De alapból az első benyomás a döntő, lehetsz ápolt, kigyúrt, igényes magadra és még nézhetsz is ki jól, ha nem jön a szikra, akkor onnantól halott a dolog.
2013. jan. 6. 23:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért egy deltás testalkat és egy magas test a legtöbb lányt beindítja valamilyen szinten és könnyebben jön ezáltal az a bizonyos szikra is.
2013. jan. 7. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!