Régen elég sokat jártam prostikhoz de azóta van feleségem! Kicsit nyomaszt a dolog és arra gondoltam elmondom neki!? Mit tegyek?
Ha rákérdez, mondd el. Ha nem kérdez, Te ne feszegesd.
Nem követtél el bűnt, ne nyomasszon a lelkiismeret! De a feleségedet se terheld fölöslegesen.
Nekem ez a véleményem. (30 éves, feleség)
Mi a fenének mondanád el ?
Ha annyira jól esne valakinek beszélni róla, akkor menj el gyónni a templomba.:) Mindenki jól jár vele.
Nem értek egyet az eddigiekkel. Ha én lennék a feleséged, zavarna, akárki akármit mond.
De miért is nem házasságkötés előtt mondtad el?
ma 18:47
Nem semmi betegség nincs,olyan lányokhoz jártam akiknek mindig friss orvosi és nem kamu papírjuk volt.Soha nem csókoloztam egyikel sem és minden csak kizárólag gumiba történt.
ma 18:48
Hogyan fogadá?Nem tudom.Szerintem a legtöbb nőt ez zavarja..bár miért azt nem tudom.
ma 18:50
Őszintén szólva akkor eszembe sem jutott a dolog és a fejembe sem volt.Mostanában ugrott be...
Amúgy neked miért lenne jobb ha tudnád?Hogy elmondhasd hogy mekkora barom a férjed?Nem értem a logikát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!