Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Régen elég sokat jártam...

Régen elég sokat jártam prostikhoz de azóta van feleségem! Kicsit nyomaszt a dolog és arra gondoltam elmondom neki!? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A feleségem elött voltak rendes hosszabb kapcsolataim is de volt egy időszak amikor 1.5 évig egyszerűen nem találtam nőt magam mellé,de viszont a szex nagyon hiányzott és a testíség,így eljártam prostizni.Kicsi nyomaszt a dolog,nincs lelkiismeret furdolásom vagy ilyesmi mert senkinek semmi köze hozzáde valamiért úgy érzem neki tudnia kellene.Vagy is jól esne elmondani.vagy inkbb maradjon ez az én kis titkom?
2012. dec. 1. 18:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/126 anonim ***** válasza:
vagyis 100 szónak is egy a vége :) bocs
2012. dec. 2. 09:32
 92/126 anonim ***** válasza:
Az érkezett 73 válasz nyilván nem volt elég meggyőző...vagy minek emelted ki megint a kérdést?
2012. dec. 11. 05:55
 93/126 anonim ***** válasza:

Szerintem az én párom is járt ilyen hölgyeknél. Nem mondta ugyan el konkrétan, de utalt rá.

Elsőre kicsit ledöbbentem, majd nem csináltam belőle gondot, mert a múltjának ez a része nem "állt közénk" soha.

2012. dec. 11. 08:34
 94/126 anonim ***** válasza:
100%
Csak az első pár hozzászólást olvastam, de majdnem kivétel nélkül azt mondták ne mondd el. Ezt furcsállom, és veled értek egyet kérdező, mert szerintem prostihoz járni nem akkora vétek, mint ahogy itt lehúznak érte. Azt mondod a nőidet nem csaltad, de ha épp nem volt barátnőd igénybe vettél egy szolgáltatást. Mi ebben a gond? Szerintem tisztességesebb mint akik szeretősdit játszanak. Ott ugyanis megy a hazugság, becsapás, fájdalom okozás. Ez mitől jobb mint egy tiszta üzlet ahol mind két fél tudja mit ad és mit kap? Én 38 éves nő vagyok, és jobb szeretném tudni ha ilyesmit tettél volna ha az én férjem lennél, mint nem. Ha már házasok vagytok az feltételez egy hosszan tartó életközösséget, joga van tudni a feleségednek hogy így intézted a szexuális dolgaidat. Ebben nincs szégyellni való, ez csak egy plusz információ rólad. Szerintem egy értelmes nő emiatt nem dob egy pasit, mert mi oka is lenne rá? Talán ettől kevésbé szereted? Lehet hogy először megrökönyödik, bár ez azon is múlik milyen képet alakított ki rólad, de jó ha őszinte vagy hozzá, mert ez a fair.
2012. dec. 11. 09:22
 95/126 anonim ***** válasza:
Miért emelted ki a kérdést? Elmondtad neki?
2012. dec. 11. 10:05
 96/126 anonim ***** válasza:

Én egy 3 éves kapcsolatnak vetettem véget, amikor kiderült az fiúról, hogy szexfilmekben szerepelt korábban.

Sajnálom, de van amit nem lehet lenyelni. Ha a felesége lettem volna már, akkor is szakítottam volna vele.

2012. dec. 11. 10:38
 97/126 anonim ***** válasza:
Lehet engem nem zavarna,de lehet jobb ha nem mondanád el.Nem voltam még ilyen szituban,nem tudok sokat nyilatkozni.
2012. dec. 11. 10:41
 98/126 anonim ***** válasza:
Én annyit tudok mondani, hogy jobban örülnék ha nem tudnék róla!
2012. dec. 11. 11:59
 99/126 anonim ***** válasza:

kedves Kérdező, a nők java részének az intim élete titok marad a párja előtt. Ha ők megtehetik, akkor tedd meg te is ezt!

Alapesetben nyugodtan elmondhatnád, de ez nem az. Látod, micsoda hisztériát csapnak itt sokan, szóval semmi értelme.

Jobb lesz mindkettőtöknek.

Egyébként engem is érdekelne, hogy mi történt azóta, elmondtad-e neki?

2012. dec. 11. 12:20
 100/126 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ugyanez fordítva hogyan érintené a férjet?

Drágám, mielőtt összeházasodtunk egy ideig fizetős pasikhoz jártam szexelni, de ugye nem gáz?!

2012. dec. 11. 12:31
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!