Régen elég sokat jártam prostikhoz de azóta van feleségem! Kicsit nyomaszt a dolog és arra gondoltam elmondom neki!? Mit tegyek?
Én jobban járnék inkább ha nem tudnám meg.
Nagy csalódás lenne ha kiderülne, hogy a párom rendszeres vendég volt k@rváknál...
Komolyan mondom kész vagyok tőletek!!! :D Ha az én párom állna elő ilyennel, én simán kiröhögném. Mi van akkor, ha prostihoz járt a kérdező? Úr isten! Hol éltek ti? Tényleg ennyire prűdek vagytok? Nem mindegy, hogy kit, mikor és hol kefél meg egy férfi vagy éppen fizet-e érte vagy sem? És ha terhes lesz a felesége és ne adj isten veszélyeztetett terhes lesz, akkor az a szexuális életet befolyásolja? Nálatok esetleg!!! Egy férfi farkát kilehet elégíteni orálisan és kézzel is!!! Ha-hó!!! 2012-ben élünk!!!! A szex nem csak hagyományos úton lehetséges!
Válasz... Én nem mondanám el a helyedben, de ha előjön a téma és rákérdez, akkor semmiképp se tagadd le. Ha esetleg kérdőre von, hogy miért nem mondtad korábban, mond azt hogy nem tartottad fontosnak! (szerintem valóban nem az)
üdv: egy 30 éves anya párkapcsolatban
"A szexpartnert találó nők nem találkoznak a szexpartnert kereső férfiakkal. Valami furcsa paradoxon merült fel itt, nem gondoljátok"
Amennyire én látom van minden városban 5-10% férfi "bika" akik jóképűek, jól nyomják a szöveget, rámenősek, dominánsak.
Ez a réteg sose nősül meg (vagy villámgyorsan válik, esetleg olyan mártírt vesz el akinek öröme tellik abban hogy panaszkodhat hogy csalják folyamatosan) és a csajozás a hobbija, ez tölti ki az életét.
Nah, ez a réteg az aki a szóban forgó hölgy réteget kezeli. Ismerek olyat aki bőven túl van a 100. hölgyön.
A hölgyeknek egy - néhány alkalomra olyan kell aki meg tudja játszani azt az álompasit akire vágynak, ők pedig jók ebben. Felmérik, kiismerik a célszemélyt majd megszemélyesítik azt akire az vágyik.
vannak már tanfolyamok is erre :)
#115: És vannak nők, akik gyakorlatilag bárkivel lefekszenek, legyen az gazdag, szegény, macsó vagy ronda. A lényeg, hogy farka legyen. Na jó, az sem árt, ha fel tudja állítani.
Most akkor megint ugyanott vagyunk.
"És vannak nők, akik gyakorlatilag bárkivel lefekszenek, legyen az gazdag, szegény, macsó vagy ronda."
Hát, ez igaz. A külső tényleg nem sokat számít a férfiaknál, inkább a dominancia ami mérvadó.
A jóképűeknél ez kifejlődik a sok sikerélmény miatti önbizalomtól magától, a csúnyák meg megtanulják, esetleg másban sikeresek és attól is felfejlődhetnek.
De ez a témában nem jártas szemlélő szerint "bárki", valójában mind domináns, önbizalommal teli férfi aki bármikor le mer szólítani egy nőt bárhol és bármikor, nem betanult hanem eredeti szöveggel. De ezek belső tulajdonságok, kintről valóban csak az látszik hogy csúnya-e vagy szép...
A pénzzel amennyire én látom ugyanez a helyzet. Akinek van az bátrabb, mert megszokta hogy bármit elérhet vele ezért dominánsá válik.
Persze vannak kivételek, gazdag srácok akik nem tudnak csajozni, szép férfiak akik esetlenek és bátortalanok.
De azért ez a két dolog tud személyiségváltozást előidézni, és a nőknél a dominancia a kulcs, nem a külső vagy a pénz. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!