Régen elég sokat jártam prostikhoz de azóta van feleségem! Kicsit nyomaszt a dolog és arra gondoltam elmondom neki!? Mit tegyek?
Félre ne érts, én nem szidtam a prostituáltakat én csak megvédtem a kérdezőt.
Nekem semmi gondom velük, de ahogy mondtam, én sem bíznám rá a gyerekeimet például.
Csak utálom ezeket az álszent megnyilvánulásokat, hogy jajj így meg jajj úgy, közbe meg ha teheti kerüli az emberek java.
Ha tudnád én mennyire ismerem őket :)
A java részük olyan, mint itt is.
Látod mit kapott szerencsétlen, csak mert le merészelt feküdni egy prostituálttal, meg azt merte mondani, hogy a nők is szexelnek érzelmek nélkül.
Na most a prostikkal ugyanez van. Azt mondják az emberek, amit tőlük elvárnak, de nem ezt gondolják.
Viszont mondom, nekem nincs velük gondom, nekem olyan mindegy ki miből él. Ismerek is egyébként olyat, aki lassan már kezdi bevallani, hogy az volt valamikor, nem mintha nem tudta volna mindenki.
Kb. ugyanez volt, ameddig nem tudták hú de nagy barátok voltak, amikor megtudták, akkor sem szóltak rosszat, de valahogy minden barátja eltűnt mellőle.
Jaj szerencsétlen, még meg is sajnálom, mert egy ilyet igénybe mert venni. :DDDD
Mondd el, de utána ide ne gyere sírni, hogy asszony pajti kiakadt...
71/72
Orbitális butaságokat beszélsz, ráadásul abszolút szóbeszédből.Tudok olyan prostiról aki kenterbe verte az átlag anyákat, anyaságból, és különb módon bánt a gyerekkel mint az adott gyerek anyja.Pedig még csak gyereke sem volt.Ráadásul feleségnek is jobb.
Csak javaslom neked: ha társaságban egyáltalán elkezdenek ezekről a témákról beszélni, te ki ne nyisd a szádat. Mert igy névtelenül nem számít, hogy mekkora a sötétség nálad, de ha már személyesen nyilatkozol ott már abszolút meg fog mutatkozni:D
73/76
"Ismerek is egyébként olyat, aki lassan már kezdi bevallani, hogy az volt valamikor, nem mintha nem tudta volna mindenki. "
Egy valódi callgirlről (akár régen űzte, akár jelenleg űzi az ipart)te sosem fogod megmondani, még csak sejteni sem fogod sosem:D
Ez nem sötétség, hanem tény. Ha te nem érted, az nem az én bajom. Én nem arról beszéltem, hogy milyen feleség lesz belőlük, meg milyen anya, biztos remek. Én arról beszéltem, ha nem esett volna nehezedre felfogni, hogy a társadalom hogyan áll ezekhez az emberekhez.
Hogy a te agyad is felfogja, hozok egy másik példát. Nézzünk egy HIV pozitív embert. Mindenki tudja, hogy nem terjed a HIV úgy, hogy egy elmész utána WC-re, de nem fogsz elmenni, inkább beülsz a másikba, nehogy mégis. Inkább mégis odafigyelsz hogy fogsz vele kezed, pedig nem vagy hülye, tudod, hogy nem lesz semmi bajod.
Na ugyanez történik azokkal is, akik prostituáltak. Nem fogja senki a képébe mondani, vagyis a többség nem, hogy elítéli, mert az empátia elvárás, de ettől még senki nem fogja másképpen gondolni.
78/79
Tisztában vagy azzal, hogy a HIV fertőzöttek elenyésző hányada kerül ki a prostituáltak köréből? döntő hányaduk a tisztességes-legalábbis magukat annak mondó, felelőtlen emberek közül kerülnek ki? ugyanis a prostituáltak 99,9%-a nem fekszik le gumi nélkül,havi szinten rendszeres orvosi vizsgálatokon vesz részt- szemben az átlag nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!