Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Régen elég sokat jártam...

Régen elég sokat jártam prostikhoz de azóta van feleségem! Kicsit nyomaszt a dolog és arra gondoltam elmondom neki!? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A feleségem elött voltak rendes hosszabb kapcsolataim is de volt egy időszak amikor 1.5 évig egyszerűen nem találtam nőt magam mellé,de viszont a szex nagyon hiányzott és a testíség,így eljártam prostizni.Kicsi nyomaszt a dolog,nincs lelkiismeret furdolásom vagy ilyesmi mert senkinek semmi köze hozzáde valamiért úgy érzem neki tudnia kellene.Vagy is jól esne elmondani.vagy inkbb maradjon ez az én kis titkom?
2012. dec. 1. 18:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/126 anonim ***** válasza:
0%

"Drágám, mielőtt összeházasodtunk egy ideig fizetős pasikhoz jártam szexelni, de ugye nem gáz?!"

Úgy érzem, ez lassan már küldetéssé válik, de nem fogom abbahagyni, hogy elmondjam:

A NŐK NAGYON NAGY RÉSZÉNEK NINCS SZÜKSÉGE FIZETÉSRE, MERT INGYEN IS MEGKAPJA A SZEXET!!!

Ti tényleg ennyire ostobák vagytok? Egy nő, ha nem visszataszító, gyakorlatilag azonnal talál magának szexpartnert. Elég, ha elmegy egy szórakozóhelyre, felmegy egy chat oldalra vagy akár itt a Gyakori-n kiír egy kérdést.

2012. dec. 11. 12:42
 102/126 anonim ***** válasza:
Utolsó! És ha a nők nagy része ingyen kapja az egyéjszakás szexet akkor mi van? Mit változtat ez a kérdésen? Vagy bármin? Hihetetlen korlátolt emberek vannak! Én is inkább dugnék pénzért, mint hogy esetleg egy ilyen okos luvnya dumáját hallgassam szex után. A fizetős csak legalább csöndben van miután elvégezte a dolgát.
2012. dec. 11. 12:56
 103/126 A kérdező kommentje:

ma 12:42-nek teljesen igazat adok.Érti a lényeget hogy miért ku.rváztam..nem kell őt leugatni,csak azt akarta mondani hogy egy férfi sokkal nehezebben talál szexpartnert még ha jól néz ki akkor is.Mivel egy nő ha valamennyire is jól néz ki akkor kb 1 nap alatt talál magának 20 jelentkezőt aki közül kénye kedve szerint válogathat..gondolom azt akarta kihozni az egészből hogy egy férfink sokkal nehezebb dugó partnert találni!Ami igaz is...

Az egyik kérdésre válaszolva,még nem mondtam el...

2012. dec. 11. 13:01
 104/126 A kérdező kommentje:

ma 12:56

Az elötted író ugyan arról beszélt amiről te...

2012. dec. 11. 13:02
 105/126 A kérdező kommentje:

ma 12:56

Az változtat a helyzeten ha egy valamennyire jól kinéző nő dugni akar akkor pár nap alatt talál erre megfelelő alanyt.De viszont ha a férfi nem tud kialakítani egy komoly kapcsolatot mert nem jön az arra megfelelő jelőlt..de viszont a szex egy idő után hiányzik és ártani sem árt a stressz levezetése végett...így viszont a férfi nehezebben talál maának dugó partnaret,így marad a fízetős szolgáltatás..az volt a lényege amit mondani akart az elötted író.És ez így is van!

2012. dec. 11. 13:06
 106/126 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy észrevétel.

Ha tényleg csak ennyi az egész és semmi különös nincs a kurv.zásban. Akkor most miért is nyomaszt annyira???

Talán mert mégsem olyan természetes ez a cselekvés?

2012. dec. 11. 13:12
 107/126 Shaddark ***** válasza:
100%

Valaki csjozni jár, valaki profikhoz, ha szingli sztem egyikkel sincs gond.

Valaki a pénzkeresésbe fordít időt és energiát, valaki a "vadászt"ba. Ki-ki választása szerint.

És hogy kinek melyik megy jobban. Szerintem angedd el a múltat, ha nem csaltad meg a párod akkor nincs miért aggódnod vele kapcsolatban.

Arról nem beszélvwe az ember (jó esetben) folyamatosan fejlődik, változik. Ennyi erővel azon is elkezdhetnél aggódni hogy 1 évesen folyton bepisiltél - de az az akkori önmagad volt, ma pedig a mostani önmagadért tartozol felelősséggel. És azért hogy fejlődj, tanulj a dolgokból amiket nem véletlenül hozott szembe veled az élet. Tanulj meg elfogadni minden dolgot az életben, köztük önmagadat is.

2012. dec. 11. 13:13
 108/126 anonim ***** válasza:

12.56, nem értem, mi a problémád. azt írtam le, hogy egy nő ilyennel sosem jönne egy férfinak, hogy ő is járt Gigolokhoz, mivel nincs szüksége rá.

Azzal már viszont eléállhatna, hogy "Drágám, előtted minden fickóval megdugattam magamat, több tucatnyian végigmentek rajtam." Na, ilyen sincs nagyon. Mármint szex az van, igen gyakran, csak önvallomás nincs. Ismerek olyan csajt, aki távol dolgozott a barátjától hónapokig és azalatt volt ott neki másik fickója. Amikor hazament, akkor úgy tett, mintha semmi sem történt volna.SŐT! Kitett a Facebook-ra egy közös képet "Életem!" címmel. az egyik ott élő csajt megkérdeztem erről a dologról, azt mondta, hogy ott mindenki ezt csinálja. Én nagyon sokáig szinte szentnek hittem a nőket, de ez után a nyár után rengeteget zuhantak a szememben. Tisztelet a kivételnek persze! Egy férfi, ha esetleg van párja, de változatosságra vágyik, ugyanakkor szereti a párját, akkor a szex után mindig érez bűntudatot. Sokuk ilyenkor még a szokottnál is kedvesebb a párjával, mert ilyenkor mindig eszébe jut, hogy igazából őt szereti.

Míg egy nő olyan hidegvérrel kezeli az ilyen helyzeteket, hogy az elképesztő! "Ez meg sem történt, én nem is csináltam semmit!" Lásd egy hónapokig tartó viszony után is képes magát így reklámozni.

2012. dec. 11. 13:14
 109/126 anonim ***** válasza:
28%

108-as: Egyetértek.

Csak egy dolghoz szeretnék hozzászólni.

Ne hidd , h a nők nem éreznek bűntudatot....

2012. dec. 11. 13:24
 110/126 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésem nem arra irányult, hogy ki talál előbb szexpartnert, hanem arra, hogy a férj mit szólna ehhez a vallomáshoz. Nem értem mi ezen olyan nehezen értelmezhető.

De érdekesnek találom, hogy bár a nők találnak minden napra szexpartnert, ezek a szexpartnerek valószínűleg nem ezen a bolygón élnek, mert érdekes módon a férfiak meg nem találnak. A szexpartnert találó nők nem találkoznak a szexpartnert kereső férfiakkal. Valami furcsa paradoxon merült fel itt, nem gondoljátok?

2012. dec. 11. 13:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!