Régen elég sokat jártam prostikhoz de azóta van feleségem! Kicsit nyomaszt a dolog és arra gondoltam elmondom neki!? Mit tegyek?
Ezt most komolyan kérdezed ?
Részletesen leírnád a pozitúrákat is a feleségednek ?
Soha nem mondd el.
Dobtam már ezért hapsit... tönkre tennéd őt lelkileg...
ma 18:55
De miért kell ezért egy pasit dobni?Neked nem volt egyéjszakás kalandod igaz?Ááá biztos nem...akkor az összes ember dobható lenne mert mindenkinek volt legalább az életben hasonló élménye,legyen férfi vagy nő..
Hát. Van, akit zavar, van, akit nem.
Ha házasságra lépsz valakivel, elköteleződsz mellette, annak fényében, amit tudsz róla. Általában azt hiszed, jól ismered.
Ha tudta volna ezt rólad a feleséged, téged választott volna egy életre?
a) igen, mert nem zavarná -- ebben az esetben nyugodtan mondd el.
b) nem, mert zavarná -- ebben az esetben csúnyán átverted! Úgyhogy el kell mondanod, ha nem akarod egy életen át csúnyán átverni.
ma 19:01
jól gyanítom nő vagy és nem mellesleg nagyon buta és korlátolt!Én nem magamból indulok ki!Én soha egy nőt sem csaltam meg,amikor prostikhoz jártam akkor senkim nem olt.Ha nekem kapcsolatom volt akor mindig hűséges voltam.De mivel emberből vagyok és vannak dolgok amik egy idő után hiányoznak az embernek...igen a szex.Baj ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!