Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt és két kolléganőjét hülyíti?
7 éve voltam együtt az expasimmal, akinek a menyasszonya voltam. Lebukott, hogy lefeküdt az egyik riherongy kolléganőjével. Ráadásul úgy, hogy beetette azzal, hogy így meg úgy szereti, kicsim, becézgetés, orrvérzésig szívecskézés ment, meg párszor megdugta. Közben meg irkált egy másik bűn rusnya kolléganőjének is (akinek tán még pasija is van), ment a puszi, csókollak, szivecske, mikor találkozunk, letepernélek, stb. A vicc az, hogy a hölgyek még ismerik is egymást, egyikük meg még mondta is, hogy nehogy a másik meglássa őket, miközben dugiban smaciznak, mert biztos szét fogja kürtölni...
Kedvem lenne elküldeni nekik az exem cseteléseit, amikor egyszerre írta nekik az ömlengést... Vagy inkább hagyjam, hadd jöjjenek rá maguktól?
Bocsi, 7 *évet voltam együtt vele.
És még nekem is írta, hogy ne aggódjak, nincs okom féltékenységre, mert szeret engem xdxd
Mit érdekel téged azoknak a riherongyoknak a sorsa ahogy írtad? Tanuljanak a saját kárukon. Amúgy meg ha másnak rosszat teszel, vissza kapod az élettől.
És jöhet az instant karma.
Szerintem ide már felesleges plusszba bekavarni.
Csak dőlj hátra és élvetd a műsort.
Már eddig is túl sok időt pazaroltál rá az életedből. Hagyd élni a gyerekes életét , majd rájön - nek , hogy mire jutnak.
Az életed 1/10 részét rá áldoztad! Élj , ismerkedj mindegy kivel, hol és mi célból, csak ismerkedj és lépj tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!