Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet ez jele annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ez jele annak hogy megcsalt?

Figyelt kérdés

Kb két hónapja vagyunk együtt barátommal. Exével pár évig voltak együtt. A csaj az előttem lévő barátnőjével is megpróbálta megmérgezni párom kapcsolatát, de végül nem ez okból szakítottak. Utána párom pár hónapra rá össze jött velem. Mikor nincs barátnője páromnak az ex felé se néz, de mikor van mindig különböző módokon próbál bekavarni.

A történet úgy hangzik, hogy tudtommal le volt tiltva az ex, de egyik nap álltam párom mögött és azt láttam, hogy pont ő írt neki egy elég semleges témával kapcsolatban.

Össze is vesztünk ezen. Ki is adtam az ultimátumot, hogy én unom ezt, vagy ő vagy én döntse el, van rá pár napja...

Párom korán kel, 10 óra fele mindig megy aludni. Most pont beszélgettünk, 9 órakor, egyszer csak nem válaszolt, lement faceről. Az exnek is az ismerőse vagyok, ő is perceken belül lement.

Az exről azt lehet tudni, hogy a közösségi oldalak függője, max egy órára szokott lemenni. Mivel fura érzésem volt most figyeltem és kb 2 órán keresztül nem jött fel. Barátom reggel írt, hogy bealudt ne haragudjak (ez amúgy jellemző rá, hogy hamar elalszik).

A csaj reggel 5kor még nem szokott fent lenni, de most pár percel 5 előtt ment le, pont mikor barátom felkel.

Rákérdeztem, és azt mondta nem csalt meg, kérdezgeti miből gondolom ezt.

Ami fura az, ha valami gond van azonnal el szokta mondani ha ilyesmi akkor is.

Tudom nagyon gyerekesen hangzik ez az egész, de szerintetek ezek alapján van okom azt hinni hogy megcsalt?

Hogyan deríthetném ki, hogy mi van valójában?

2018. júl. 5. 12:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Minek vagy vele, ha nem bízol benne?
2018. júl. 5. 12:45
 2/20 anonim ***** válasza:
62%
Mondd el neki, hogy ilyen szintű féltékenységgel rendelkezel és nem vagy alkalmas arra, hogy párkapcsolatod legyen, így keressen egy egészséges lányt, aki mellett boldog lehet.
2018. júl. 5. 12:46
 3/20 A kérdező kommentje:

Akkor szerintetek ez még nem lehet bizonyíték arra, hogy megcsalt az exével?

Hogyan legyek benne teljesen biztos?

2018. júl. 5. 12:53
 4/20 anonim ***** válasza:
83%

Párod meg tudta magyarázni, mégis miért nincs már letiltva az ex?

Amúgy egyetértek a többiekkel, ha bizalmatlan vagy, nincs értelme együtt lenni

29n

2018. júl. 5. 12:54
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem tudta, de mikor mondtam neki, hogy van pár napja eldönteni hogy kitől válik meg akkor nagyon azt állította, hogy már most tudja és ő engem akar, és nem fog továbbra sem megcsalni.
2018. júl. 5. 12:58
 6/20 anonim ***** válasza:
75%

Akkor megkérdezem még egyszer :D

Minek vagy vele, ha nem bízol benne?

2018. júl. 5. 13:10
 7/20 A kérdező kommentje:
Mindegy kivel vagyok. Hiába van önbizalmam, akárkivel lennék így bele gondolva senkiben sem tudnék jobban bízni.
2018. júl. 5. 13:23
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg kapd össze magad. Csinálhatod önállóan, vagy elmehetsz pszichológushoz, mindegy, de ezzel kezdj valamit, mert az önbizalomhiány és a féltékenykedés az amúgy nagyon jó kapcsolatokat is simán kinyírja. Ha valaha akarsz valakivel normális, boldog, kiegyensúlyozott, hosszú kapcsolatot, akkor ezt a problémát oldd meg.
2018. júl. 5. 13:34
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
És nem, ha ennyire bizalmatlan vagy, akkor nincs önbizalmad, legalábbis nem elég..vagy valami traumád van. Mindkettővel kell kezdeni valamit.
2018. júl. 5. 13:35
 10/20 anonim ***** válasza:
33%
Te segghülye vagy!Nyilván a csajjal volt😂
2018. júl. 5. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!