Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt és nem tudom elfelejteni?
Figyelt kérdés
Éjjel együtt voltunk. Előtte is már eszembe jutott az a kedves hölgy a szomszédházból, de aztán elhatalmasodott rajtam. Aztán szex közben szokása beszélni a barátomnak én meg általában nem mondok semmit...de éjjel meggondolatlan voltam és válaszoltam. Azt találtam mondani a kedveskedésre, hovy tudom, hogy nem velem akar lenni, hanem azzal a nővel. ... Aki ráadásul egy pénzért a testét áruba bocsájtó nő (volt, nem csak rámondom, ezzel foglalkozott). Itt persze a szexnek vége lett, reggel is még dühös volt rám. Mit tudok ezzel csinálni? A szexet is megmérgezem. Elveszem tőle ezt a keveset is. Kb. 1 hónapja történt.2018. jún. 30. 11:59
1/7 anonim válasza:
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Házasok vagytok? Vannak gyerekeitek? Ha igen, akkor összetettebb a kérdés, de ha nem, és te nem tudod elfelejteni a félrelépését, akkor érdemes elgondolkozni rajta, hogy vele szeretnél-e lenni.
Nekem már ráment egy kapcsolatom arra, hogy egyszerűen képtelen coltam feldolgozni, hogy megcsalt a barátnőm. Igyekeztem, de nem ment.
2/7 anonim válasza:
Es az biztos, hogy megcsalt vele a barátod? Ha le is fekudt vele, nem akkor fekudt le, amikor még nem voltatok egyutt?
3/7 A kérdező kommentje:
Közös gyerek nincs, csak együtt lakunk.
Szeretnék vele lenni, de ezen nem tudok túljutni.
2018. jún. 30. 12:54
4/7 A kérdező kommentje:
Másfél éve vagyunk egymásnak... És pünkösdkor szűrték össze a levet. Pontosan nem tudom, mit műveltek, de bevallotta, tehát biztos.
2018. jún. 30. 13:00
5/7 anonim válasza:
Hát ez esetben megértem a reakciodat. De igazábol ezt neked kell eldonteni, hogy fel tudod ezt dolgozni vagy sem. De ahogy látom, állandoan erre gondolsz. Ha nem megy a dolog, abba kell hagyni és keresni olyat, aki nem csal meg és téged szeret, tisztel. Addig gondolkodj el ezen, míg tényleg nincs gyerek. Így még relatíve konnyebben megy a dolog.
6/7 anonim válasza:
minden nőt megcsalnak. olvasol gyönyörű színésznőkről?-hát akkor láthatod. Nem a szépség, nem az odaadás számít. A férfiak másból vannak. ezt tudnia kellene minden nőnek. Nem véletlen a természettől, hogy csak a nők szülnek, ők a gyermekek, a család védelmezői. Mindig is így volt, a mostani trend üzeni azt a hülyeséget, hogy egyformák lennénk...ugyan már! Gondolj a felmenőidre. Csak ma már annyi könnyebbséggel lehet szexre találni, aztán meg a nők valamiféle álomvilágban élnek: majd az ő házasságuk ilyen-olyan fantasztikus lesz. Frászt. A házasság hosszú, nehéz kapcsolat, a pasiknak meg más nő is kell, ez van. De ha az asszony okos és türelmes, vagy okos és jó partner - szóval meg lehet oldani. A házasságban a férj szereti a feleségét, a családját, de sajnos sok a facér, szingli vagy (már megcsaltan korábban elvált) "éhes" nő, aki már csak azért is ágyba viszi a pasit, nehogy másnak jobb legyen. Figyeljél csak jobban magad körül!
7/7 A kérdező kommentje:
Undorítónak érzem magam. Nem tehetek róla, hiába igyekszem... Tudom, nem igyekszem eléggé. Nem haragszom én, csak bánt. Tudtam, hogy eljön ez a nap.
2018. jún. 30. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!