Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy álljak a feleségemhez, ha megcsalt?
Ha mindketten javítani szeretnétek, akkor semmi mást nem kell csinálni, csak őszintén, nyugodtan végiggondolni a dolgot magatokban. Aztán leülni és megbeszélni, őszintén.
Szerintem ez egy nagyon jó lépés és előrébb vagytok annál, mintsem hogy egymás fejéhez dobáljatok dolgokat.
Ha ketten nem bírkóztok meg én ajánlom a szexuálpszichológust. Néha olyan banális dolog miatt akad el a dolog és megy vakvágányra.. és annyi felesleges pénzt kidobunk hülyeségre, akkor az a pénz nem éri meg, hogy az életünket rendbe tegyük?
Általában minden szexuális párkapcsolati probléma mögött kapcsolati probléma nem ritkán előző kapcsolatból hozott probléma van, amit ilyen szakember mellett végzett beszélgetés segít megoldani.
Amit viszont még a dolgok orvoslása előtt sem ajánlok, az a másik férfi ( ha valóban olyan ??? biztos ez???) és önmagad összehasonlítása. Potenciádat végképp megöli ugyanis.
Ha van értelme megmenteni áldozni kell rá, ha nincs akkor vagy elnézed neki, hogy máshoz jár, vagy más nem marad, külön váltok. De ajánlom mindenekelőtt a Mars és Vénusz a hálószobában c. könyvet. Sok mindenben segíthet.
Hány évesek vagytok amúgy?
Ha még fiatalok vagytok, akkor lehet nem kéne erőltetni. Lehetnétek mással is boldogok.
Miért ment hozzád ha nem élvezi a szexet????
Szerintem csak rád akarja kenni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!