Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti honnan tudtátok biztosra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti honnan tudtátok biztosra, hogy a párotok megcsalt?

Figyelt kérdés
2018. júl. 16. 12:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szállt a madár ágrul ágra, szállt az ének szájrul szájra, majd fülembe jutott a dalocska, melyet volt páromnak is eldaloltam.
2018. júl. 16. 12:25
 2/13 anonim ***** válasza:
42%
Én találtam egy idegen tangát egyszer, mikor utazásról hazaértem. Nem a párom mérete volt és még soha nem láttam ezt rajta. Elkezdtem gyanakodni és rákérdeztem nem vett e valami finom kis bugyit, amiben meglep, majd az este folyamán erre ő azt mondta most ilyennel nem készült. Nem tudott róla, hogy én tudok az idegen tangáról. Tudtam, hogy vannak biszexuális hajlamai a páromnak, de hogy huncutkodik is a hátam mögött nőkkel erről nem tudtam. Szóval igen a barátnőm egy másik csajjal huncutkodott és nem tudom mióta tartott már, mikor ezt találtam véletlen a vége az lett, hogy bemutatott a csajnak és ilyen házibarátnak bevettük, mert nekem is szimpatikus volt a csaj és én sem voltam neki ellenére. 40F
2018. júl. 16. 12:26
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Még nem volt ilyen probléma. Mondjuk ha valaki párja többet beszél telefonon mint szokott általában, nem engedi hogy belenézzenek a telójába. Én minden barátnőmnek megengedtem. Gyakran későn jár haza,sokat van a barátoknál vagy barátnőknél. Nem akar szexelni, fáradtságra vagy fejfájásra hivatkozva. Sokat ábrándozik, mintha ott se lenne, célozgat egy fajta férfi vagy női típusra. Persze nem kell egyből megcsalásra gondolni, vannak emberek akik egyszerűen ilyenek. A legbiztosabb dolog a rákérdezés.
2018. júl. 16. 12:42
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Rájuk nyitottam,igy egyértelmű volt,pedig probálták beadni h ez nem az aminek látszik,szóval még gyépésnek is néztek.. Úgy dobtam ki őket a lakásomból,mint macskát szokás egészségügyi sétára.
2018. júl. 16. 12:48
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kíváncsi voltam. Ezek semmik ahhoz képest, ami velem történt :) Férj hazajön hulla részegen, arra még van ereje, hogy megmossa magát alul, sőt még be is keni canestennel. Telefonjában k... ákat hívott, az egyikkel beszélt is. Mindent tagad, tisztára hülyének néz. Az a bosszantó, hogy tőlem mindent megkapott, és tessék..
2018. júl. 16. 12:51
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

Az első két kapcsolatomban csaltak meg. Az első exem direkt úgy intézte a dolgot, hogy rajtakapjam. Áthívott magához egy általa tartott haveros sütögetésre és direkt úgy intézte, hogy amikor belépek, akkor a képembe vigyoroghasson az új barátnővel az ölében. Nem tudom, hogy miért akart így megalázni vagy csak jó poénnak/menőságnek tűnt ez a számára a haverjai előtt, de ma már nem is érdekel, én megőriztem a méltóságom és nem csináltam jelenetet, hazamentem és egyszerűen eltávolítottam az életemből.

A másodiknál egy haverja szólta el magát félrészegen, amikor pedig rákérdeztem, a drága ex úgy hebegett-habogott, hogy teljesen egyértelmű volt, hogy a haver nem csak össze-vissza beszél.. Utána már bevallotta ő is, na meg jött a szánalmas kifogásaival.

2018. júl. 16. 12:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudod...a jó nem kell senkinek....
2018. júl. 16. 12:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, azóta jött válasz..a rájuk nyitás se semmi.. Az agyam eldobom!
2018. júl. 16. 12:53
 9/13 anonim ***** válasza:
90%

annyira buta volt h bevallotta egy kis csavar után :D

konkrétan annyit csinált h az fb-n megváltoztatta a jeszavát meg a bankszámlájának is - ami eddig nyitva volt előttem ... - mondjuk ezekról csak késöbb tudtam meg (nálunk minden jelszo és acc nyitott volt de egyikünk sem lépet be csak ugy a másikéba hanem tudott róla a másik) :D mivel akkor ö vallota be :D

feltünt h állandóan a messengert bujja ami nem volt szokása

szal megkérdeztem h akkor mi van az csajával - ezt tagadta !

majd mondtam neki h kár kamuzni mert belelátok a fb-be és ugyis olvasom ami kell (ez nem volt igaz)

de hogy ö jelszot változatott szal ez kizárt

mondom hiába ha én nem lépek ki belöle akkor az fb nem fog szolni h hoppá jelszo csere volt

erre bevallotta

:D

ennyire ostoba volt :D

ha lehet mondani h bosszú akkor én erre annyit tettem h masnap kidobtam fizikálisan

és az összes internet fiókjából kizártam :D

igen a saját fb fiókjából is az emailjait is mindent :)

2018. júl. 16. 14:22
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

8.as nagyon sajnalom,az a mocskos szemet nagyon megalazott ezzel,de nyugi,visszakapja az elettol,es tudod a karma.

Enar tobbszor megirtam.

23 ev hazassag,semmi gyanus jel,valtozas,ures email,nyomozas,bloffoles,h mindent tudok,csak 1 csok bevallasa,majd nagy nehezen beismerte...

Diohejban..

2018. júl. 16. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!