Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti honnan tudtátok biztosra, hogy a párotok megcsalt?
Az első két kapcsolatomban csaltak meg. Az első exem direkt úgy intézte a dolgot, hogy rajtakapjam. Áthívott magához egy általa tartott haveros sütögetésre és direkt úgy intézte, hogy amikor belépek, akkor a képembe vigyoroghasson az új barátnővel az ölében. Nem tudom, hogy miért akart így megalázni vagy csak jó poénnak/menőságnek tűnt ez a számára a haverjai előtt, de ma már nem is érdekel, én megőriztem a méltóságom és nem csináltam jelenetet, hazamentem és egyszerűen eltávolítottam az életemből.
A másodiknál egy haverja szólta el magát félrészegen, amikor pedig rákérdeztem, a drága ex úgy hebegett-habogott, hogy teljesen egyértelmű volt, hogy a haver nem csak össze-vissza beszél.. Utána már bevallotta ő is, na meg jött a szánalmas kifogásaival.
annyira buta volt h bevallotta egy kis csavar után :D
konkrétan annyit csinált h az fb-n megváltoztatta a jeszavát meg a bankszámlájának is - ami eddig nyitva volt előttem ... - mondjuk ezekról csak késöbb tudtam meg (nálunk minden jelszo és acc nyitott volt de egyikünk sem lépet be csak ugy a másikéba hanem tudott róla a másik) :D mivel akkor ö vallota be :D
feltünt h állandóan a messengert bujja ami nem volt szokása
szal megkérdeztem h akkor mi van az csajával - ezt tagadta !
majd mondtam neki h kár kamuzni mert belelátok a fb-be és ugyis olvasom ami kell (ez nem volt igaz)
de hogy ö jelszot változatott szal ez kizárt
mondom hiába ha én nem lépek ki belöle akkor az fb nem fog szolni h hoppá jelszo csere volt
erre bevallotta
:D
ennyire ostoba volt :D
ha lehet mondani h bosszú akkor én erre annyit tettem h masnap kidobtam fizikálisan
és az összes internet fiókjából kizártam :D
igen a saját fb fiókjából is az emailjait is mindent :)
8.as nagyon sajnalom,az a mocskos szemet nagyon megalazott ezzel,de nyugi,visszakapja az elettol,es tudod a karma.
Enar tobbszor megirtam.
23 ev hazassag,semmi gyanus jel,valtozas,ures email,nyomozas,bloffoles,h mindent tudok,csak 1 csok bevallasa,majd nagy nehezen beismerte...
Diohejban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!