Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor először éreztétek a...

Amikor először éreztétek a babátok mozgását, honnan tudtátok biztosra hogy az volt?

Figyelt kérdés
15+5 hetes vagyok, és szerintem a babámat érzem kb 3 napja, de nem vagyok benne biztos mert annyira az mondják hogy első babánál kb a 20. héten kéne megmozdulni, előtte ne is nagyon várjam.de itt meg többen azt írják hogy 15. hét körül már érezték.Úgy szeretném elhinni hogy a babámat érzem már, de kikészítenek ezzel a "majd 20. hét körül" dumával.Szerintetek?
2009. máj. 3. 11:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

szia!mit erzel egeszen pontosan?nekem is elegge koran erezheto volt, viszont nekem is dumaltak eleget a 20.hetrol, anyum el sem hitte, aztan a 17.het kornyeken oda fekudtem hozza, es ra tette a hasimra a kezet es 2x erezte amint mozog,szoval nekem kb. a 16-17 heten voltak egyertelmuen erezhetoek.biztos lehetsz benne hogy a babadat erzed mozogni.

udv 25 hetes

2009. máj. 3. 11:37
 2/13 anonim ***** válasza:
én sokáig nem tudtam eldönteni, hogy azt érzem, vagy a gyomrom morgolódik:-) olyan fura volt, kicsit majdnem mintha csak csikíztek volna belülről, ilyen matatás szerű nagyon gyenge dolog volt. amúgy lehet, hogy azt érzed, főként ha vékony testalkatú vagy, akkor érezheted!
2009. máj. 3. 11:40
 3/13 A kérdező kommentje:
Olyasmit ésrzek mint amit a második válaszadó írt:olyan matatás szerűt, vagy mintha valami mászna a bőröm alatt, még el is szoktam magam nevetni, mert nagyon csikiz.
2009. máj. 3. 11:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia.Én is kb a 15. héttől érzem.Először nem tudtam hogy biztos ő e az.Ilyen kis idegrángáshoz hasonló finom kis érzés volt.Aztán a 18. héttől lettem biztos benne, akkor már kis rúgások is voltak.Pár hét és erősodik majd az érzés.Csodás.
2009. máj. 3. 11:46
 5/13 A kérdező kommentje:

Amúgy szerdán éreztem először, mikor a bal oldalamon feküdtem reggel, ugyanaznap délután is éreztem olyat, mikor a kempingszékbe pihentem, csütörtökön vezetés közben délután,viszont péntek.szombat nem éreztem semmit, de ma reggel ahogy leultem a számítógéphez, és most tartott vagy 10 másodpercig (eddig egy-egy pillanat volt csak) és erősebb volt mint az előző napokon.

Szerintetek ő lehetett?

2009. máj. 3. 11:49
 6/13 anonim ***** válasza:
en is annyi idös vagyok pont mint te,es mostanaban en is allandoan erre gondolok.mindig figyelem,nekem mondtak 14 hetet is es 20 hetet is hogy megmozdul,szerintem nagyon valtozo lehet.szoval en is erzek valami furat a köldököm alatt szoktam neha,es ha lekellene irni milyen azt mondanam olyan mitha a kicsim helyezkedne vagy feszkelödne,mert nem konkretan erzem hanem olyan mintha belülröl simogatnak de nagyon finoman,es el tudom kepzelni az erzes alapjan hogy mozog,nekem nem tünik belmozgasnak sem semmi ilyesminek mert az szerintem mas,es ott elöröl nincs is bel nem?az a baba mögött van nem?ugyhogy szerintem te is es en is ezt ereztem,gratulalok neked.ja es akkor te is oktober 20 vagy kiirva mint en,ez tök jo:)
2009. máj. 3. 11:57
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia

Én pont 16 hetesen éreztem először olyasmi volt mintha egy kismadár vergődne bennem és lehetett látni jól alul hogy pattog a hasam kicsit így párom is látta érezte másnap szintén éreztem de csak olyan finoman egy rövid ideig nah a 20. héten meg már olyan bulik mentek

Minden terhesség más mindenki máskor érzi nem törvényszerű hogy csak a 20.hét környékén lehet érezni az első babát csak vannak akik azt hiszik simán lehetett a baba

2009. máj. 3. 12:00
 8/13 A kérdező kommentje:

Jaj de jó!4Akkor mostmár elhiszem hogy Ő volt at!!

11:57-es igen én is október 20-re vagyok kiírva a védőnő szerint, de a doki szerint okt. 13, mert 1 héttel nagyobb a baba a méretei alapján.

2009. máj. 3. 12:05
 9/13 anonim ***** válasza:
4D-n nekem is azt mondtak idösebb de csak 2 nappal es nalunk kisfiu lesz,nalad?.hat szoritok neked.jo hogy talaltam valakit aki annyi idös mint en.szia
2009. máj. 3. 12:50
 10/13 A kérdező kommentje:
eddig nekünk is úgy néz ki kisfiú.Bár nekem a 12 hetes UH-on mondták, de akkor biztosra.
2009. máj. 3. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!