Amikor először éreztétek a babátok mozgását, honnan tudtátok biztosra hogy az volt?
szia!mit erzel egeszen pontosan?nekem is elegge koran erezheto volt, viszont nekem is dumaltak eleget a 20.hetrol, anyum el sem hitte, aztan a 17.het kornyeken oda fekudtem hozza, es ra tette a hasimra a kezet es 2x erezte amint mozog,szoval nekem kb. a 16-17 heten voltak egyertelmuen erezhetoek.biztos lehetsz benne hogy a babadat erzed mozogni.
udv 25 hetes
Amúgy szerdán éreztem először, mikor a bal oldalamon feküdtem reggel, ugyanaznap délután is éreztem olyat, mikor a kempingszékbe pihentem, csütörtökön vezetés közben délután,viszont péntek.szombat nem éreztem semmit, de ma reggel ahogy leultem a számítógéphez, és most tartott vagy 10 másodpercig (eddig egy-egy pillanat volt csak) és erősebb volt mint az előző napokon.
Szerintetek ő lehetett?
Szia
Én pont 16 hetesen éreztem először olyasmi volt mintha egy kismadár vergődne bennem és lehetett látni jól alul hogy pattog a hasam kicsit így párom is látta érezte másnap szintén éreztem de csak olyan finoman egy rövid ideig nah a 20. héten meg már olyan bulik mentek
Minden terhesség más mindenki máskor érzi nem törvényszerű hogy csak a 20.hét környékén lehet érezni az első babát csak vannak akik azt hiszik simán lehetett a baba
Jaj de jó!4Akkor mostmár elhiszem hogy Ő volt at!!
11:57-es igen én is október 20-re vagyok kiírva a védőnő szerint, de a doki szerint okt. 13, mert 1 héttel nagyobb a baba a méretei alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!