Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor először éreztétek a...

Amikor először éreztétek a babátok mozgását, honnan tudtátok biztosra hogy az volt?

Figyelt kérdés
15+5 hetes vagyok, és szerintem a babámat érzem kb 3 napja, de nem vagyok benne biztos mert annyira az mondják hogy első babánál kb a 20. héten kéne megmozdulni, előtte ne is nagyon várjam.de itt meg többen azt írják hogy 15. hét körül már érezték.Úgy szeretném elhinni hogy a babámat érzem már, de kikészítenek ezzel a "majd 20. hét körül" dumával.Szerintetek?
2009. máj. 3. 11:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én most vagyok 13. hetes állapotos, és MÁR érzem a babámat. Nálunk is kisfiú lesz. Mivel már szültemm egyszer tudtam, hogy kb. milyen érzésre számítsa mocorgásnál, helyezkedésnél. Az első kisfiamnál, aki 2 éves, kb. a 16-17. héten éreztem az első mozgásokat.
2009. máj. 3. 13:09
 12/13 anonim ***** válasza:
sziasztok én 14+3 hetes vagyok, és első babás, próbálom figyelgetni, hogy melyik jel ami már a baba lehet, de talán ez még korai, de ami késik nem múlik, már nagyon várom hogy érezzem én is!
2009. máj. 3. 14:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 13. héttől minden nap éreztem, meg is lepődtem, hiszen én is mindenhol azt olvastam, hogy első babások sokkal kéőbb kezdik érezni. De őszintén szólva TUDTAM, hogy ő az, nem lehetett összetéveszteni. Én csikizést nem éreztem, hanem konkrétan azt, hogy valami elmozdul bennem, aztán vissza. De egyébként az, hogy "mászik" az ember bőre alatt, tényleg így van.
2009. máj. 3. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!