Amikor először éreztétek a babátok mozgását, honnan tudtátok biztosra hogy az volt?
Figyelt kérdés
15+5 hetes vagyok, és szerintem a babámat érzem kb 3 napja, de nem vagyok benne biztos mert annyira az mondják hogy első babánál kb a 20. héten kéne megmozdulni, előtte ne is nagyon várjam.de itt meg többen azt írják hogy 15. hét körül már érezték.Úgy szeretném elhinni hogy a babámat érzem már, de kikészítenek ezzel a "majd 20. hét körül" dumával.Szerintetek?2009. máj. 3. 11:29
11/13 anonim válasza:
Szia! Én most vagyok 13. hetes állapotos, és MÁR érzem a babámat. Nálunk is kisfiú lesz. Mivel már szültemm egyszer tudtam, hogy kb. milyen érzésre számítsa mocorgásnál, helyezkedésnél. Az első kisfiamnál, aki 2 éves, kb. a 16-17. héten éreztem az első mozgásokat.
12/13 anonim válasza:
sziasztok én 14+3 hetes vagyok, és első babás, próbálom figyelgetni, hogy melyik jel ami már a baba lehet, de talán ez még korai, de ami késik nem múlik, már nagyon várom hogy érezzem én is!
13/13 anonim válasza:
Sziasztok! Én 13. héttől minden nap éreztem, meg is lepődtem, hiszen én is mindenhol azt olvastam, hogy első babások sokkal kéőbb kezdik érezni. De őszintén szólva TUDTAM, hogy ő az, nem lehetett összetéveszteni. Én csikizést nem éreztem, hanem konkrétan azt, hogy valami elmozdul bennem, aztán vissza. De egyébként az, hogy "mászik" az ember bőre alatt, tényleg így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!