Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szeretők? Hogy éltétek meg, mikor tudtátok, hogy a partner mással van?
Voltam. Igaz én se voltam független. Megvolt vele a minőségi szex, randik, ennyi. Én mindig a páromat szerettem, nem volt soha szükségem lelkitársa, csak egy szexpartner kellett, aki minden vágyam kielégíti az ágyban. Ő nem hiszem, hogy szerette a feleségét, de szerintem engem se. Helyén kezeltem a dolgot, nem érdekelt kivel mit csinál. Soha nem voltam olyan naiv, hogy beleessek egy nős pasiba. Ha annyira szeretne, akkor már nem lenne nős. Én se hagynám el a férjemet, így tudom miről beszélek. Nem tartom magamat ettől se többnek se kevesebbnek.
24N
Én nagyon rosszul viselem, hogy tudom, szexel a feleségével. Soha nem álltatott azzal, hogy otthon nincs szex, azzal sem hogy van, de nem jó. Van, csak neki kevés, de az jó...
Minden este eszembe jut, hogy biztos most is szexelnek, én meg itt rágom a kefét, mert vele akarok lenni.
Napközben is sokszor szembe jut, hogy vajon mit csinál, kivel van. Nagyon nehéz.
Néha eszembe jut, hogy jobb lenne "szakítani", de megörülnék, ha nem tudnék róla semmit, és még ennyi sem jutna mint így.
Azt nem mondom, hogy szerelmes vagyok, de valamilyen szinten kötődök hozzá.
Az estéim úgy telnek újabban, hogy itt olvasgatom a sorstársak történeteit, és lesem a telefont, ugyan van-e ma 2 perce rám, ír vagy nem ír.
Lehet szeretek szenvedni..?
Ja, és azon gondolkozok, 27 évesen biztosan ilyen életet akarok...?
De úgy néz ki igen, mert ha nem, akkor már elküldtem volna a fenébe. Ő 39 éves amúgy.
Kérdező, elmeséled a te sztoridat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!