Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg rájött, hogy mit érek neki, miután megcsalt?
Én kicsit máshogy fogalmaznék.
Rájött, hogy nyugodtan félremehet melletted, mert úgyis megbocsájtod.
Tehát egy biztos pont vagy az életében, aki mellett azzal dug, akivel akar.
Aztán mégis mikor? Amikor dolgozik, amikor velem van vagy akkor, amikor itthon alszik?
Rögtön lebukott és mégcsak nem is tagadta le... Nem hazudott. Ehhez is a velem töltött estét cserélte el erre a "nőre" (számomra az nem nő, aki pár szép szóért már szét is teszi a lábát). De előtte voltak gondjaink is, azóta viszont minden más lett. Valahogy...megváltozott. Úgy, hogy én közben ezt nem kértem, tehát nem alkalmazkodásból tette.
Azt szoktak mondani aki egyszer megcsalt megteszi máskor is.De ez nincs mindig így,mert biza vannak félrelépések de vannak sokan akik tényleg megbánták ès rájöttek mit is veszítetek.
És figyelmessebbek kedvedbe akarnak jarni stb csak ez a sok figyelmesség kedvesség ne tartson rövid ideg.
Szóval akkor miért is írtad ki a kérdésedet, ha ennyire biztos vagy a dolgodban?
Buksi-simire vársz, hogy ügyes voltál?
Elképzelhető.
Tini koromban velem is volt ilyen, hogy mikor megcsaltam, akkor jöttem rá, hogy szeretem, és nem akarom elveszíteni. Tehát ez létezik.
A tartós változás is lehetséges. A férjemmel a kapcsolatunk elején volt egy mosolyszünet. Szakítottunk, három hétig felé se néztem. Neki ez az időszak elég kínszenvedés volt. Nagyon sokat küzdött, hogy kibéküljünk, teljesen megváltozott, ès ez azóta is tart. Pedig öt éve vagyunk házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!