Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg rájött, hogy mit érek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg rájött, hogy mit érek neki, miután megcsalt?

Figyelt kérdés
Pünkösdkor megcsalt a barátom. Én kitettem itthonról, de végül kibékültünk. Azóta teljesen más. Kedvesebb, figyelmesebb, hazavitt a családjához és őket is elhozta ide. Meg "hivatalosan" is itt lakik velem. Én nem kértem tőle egyiket sem, azt mondja, hogy rájött mit veszíthet. Pedig én mondtam neki, hogy ha más kell neki, akkor legyen mással...megértem én, csak akkot tőlem se várjon hűséget (bár nem tudnék lefeküdni mással). De ha szabadideje van, akkor velem van, ha dolgozik, akkor is beszélünk és nem én keresem közben. Tudja mikor végzek én is a munkával, utána is keres, mert én munka közben nem érek rá vele csevegni... De nagyon más lett, jó irányba.
2018. júl. 10. 13:09
1 2
 1/17 próbálokkedveslenni ***** válasza:
69%

Én kicsit máshogy fogalmaznék.

Rájött, hogy nyugodtan félremehet melletted, mert úgyis megbocsájtod.

Tehát egy biztos pont vagy az életében, aki mellett azzal dug, akivel akar.

2018. júl. 10. 13:15
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
keresett jobbat nálad, de elsőre nem talált, ezért most visszapitizi magát. míg nem talál mást, jobb vagy te is mint a semmi. pár év, hónap és újra elkezd majd keresgélni. kivéve ha már öregebb, akkor lehet megbékél hogy csak te jutottál neki.
2018. júl. 10. 13:19
 3/17 A kérdező kommentje:

Aztán mégis mikor? Amikor dolgozik, amikor velem van vagy akkor, amikor itthon alszik?

Rögtön lebukott és mégcsak nem is tagadta le... Nem hazudott. Ehhez is a velem töltött estét cserélte el erre a "nőre" (számomra az nem nő, aki pár szép szóért már szét is teszi a lábát). De előtte voltak gondjaink is, azóta viszont minden más lett. Valahogy...megváltozott. Úgy, hogy én közben ezt nem kértem, tehát nem alkalmazkodásból tette.

2018. júl. 10. 13:21
 4/17 anonim ***** válasza:
73%

Azt szoktak mondani aki egyszer megcsalt megteszi máskor is.De ez nincs mindig így,mert biza vannak félrelépések de vannak sokan akik tényleg megbánták ès rájöttek mit is veszítetek.

És figyelmessebbek kedvedbe akarnak jarni stb csak ez a sok figyelmesség kedvesség ne tartson rövid ideg.

2018. júl. 10. 13:23
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
Azt se kérted, hogy dugjon félre. De ha ennyire meg vagy elégedve vele és minden vélemény támadásnak veszel és véded szegényként mint egy anya tigris akkor minek sírsz itt. Minek írtál ki kérdést. Sok boldogságot.
2018. júl. 10. 13:25
 6/17 próbálokkedveslenni ***** válasza:
70%

Szóval akkor miért is írtad ki a kérdésedet, ha ennyire biztos vagy a dolgodban?

Buksi-simire vársz, hogy ügyes voltál?

2018. júl. 10. 13:25
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

Elképzelhető.

Tini koromban velem is volt ilyen, hogy mikor megcsaltam, akkor jöttem rá, hogy szeretem, és nem akarom elveszíteni. Tehát ez létezik.

A tartós változás is lehetséges. A férjemmel a kapcsolatunk elején volt egy mosolyszünet. Szakítottunk, három hétig felé se néztem. Neki ez az időszak elég kínszenvedés volt. Nagyon sokat küzdött, hogy kibéküljünk, teljesen megváltozott, ès ez azóta is tart. Pedig öt éve vagyunk házasok.

2018. júl. 10. 13:41
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
Én el tudom fogadni azt, hogy rájött arra , hogy mit veszíthet... nem vagyok ebben biztos, de volt már ilyen a történelemben.
2018. júl. 10. 13:49
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem egy második esélyt megérdemel, de ha újra megtenné, a saját érdekedben kérlek, ne fogadd vissza.
2018. júl. 10. 14:04
 10/17 anonim ***** válasza:
96%
Persze. Rájött, hogy elveszítheti azt, akinek a fején táncolhat.
2018. júl. 10. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!