Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg rájött, hogy mit érek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg rájött, hogy mit érek neki, miután megcsalt?

Figyelt kérdés
Pünkösdkor megcsalt a barátom. Én kitettem itthonról, de végül kibékültünk. Azóta teljesen más. Kedvesebb, figyelmesebb, hazavitt a családjához és őket is elhozta ide. Meg "hivatalosan" is itt lakik velem. Én nem kértem tőle egyiket sem, azt mondja, hogy rájött mit veszíthet. Pedig én mondtam neki, hogy ha más kell neki, akkor legyen mással...megértem én, csak akkot tőlem se várjon hűséget (bár nem tudnék lefeküdni mással). De ha szabadideje van, akkor velem van, ha dolgozik, akkor is beszélünk és nem én keresem közben. Tudja mikor végzek én is a munkával, utána is keres, mert én munka közben nem érek rá vele csevegni... De nagyon más lett, jó irányba.
2018. júl. 10. 13:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%

Rájött arra, hogy a kényelmes biztos pontját elveszítheti, aki mellett simán félredughat a későbbiekben, de akkor már körültekintőbben(tehát, ne bukjon le).

Nem hiszek a megbánásban.A mostani"szerelmes" viselkedése is csak a te gyanakvásod elaltatására szolgál.Ne legyenek illúzióid.A te párod sem tud ellenállni a kísértésnek, ezt már sikerült is megtapasztalnod.

2018. júl. 10. 15:00
 12/17 anonim ***** válasza:
20%
Persze, hogy van ilyen és ne higyj a sok károgónak, akik mindenben a rosszat látják, mert nemjött be nekik az élet. Az a fontos te hogy látod.
2018. júl. 10. 15:17
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Ó, te balek! :D most szépen megtanul meleltted úgy félredugni, hogy sose tudj róla! Gratulálok, fantasztikus vagy!
2018. júl. 10. 16:10
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

Figyelj 2 lehetőség van, vagy óltári nagyot fogsz koppanni, vagy mázlid van és tényleg ilyen lett, marad....

Ha tippelnem kéne....akkor ez egy átmeneti időszak.

2018. júl. 10. 17:00
 15/17 anonim ***** válasza:
88%
12-es. Én nem gondolnám hogy rosszakarók a kommentelők. Egyrészt inkognítóból írnak, semmi közük a kérdezőhöz. Nem érdekük rosszat tenni neki. A kérdező arra volt kiváncsi vajon valóban megbánta-e a tettét a kommentelők pedig őszintén leírták a véleményüket. Természetesen itt nincs jó válasz, mert nem ismerjük egyik félt sem. Lehet megteszi újra, de az is lehet hogy soha többé. Viszont azzal mindig jó ilyenkor tisztában lenni, hogy az esetek többségében aki egyszer félre megy, az félre fog később is. És ez nem egy sztereotípia, ez sajnos így van. Aki erre hajlamos, az könnyebben esik kísértésbe a későbbiekben is. Főleg, ha az meglett neki bocsàtva. Ilyen az emberi jellem. Megteszem mert megtehetem. Én személyszerint ismerek olyat aki házasságban lépett félre, arra fény is derült. Majdnem elvesztett mindent, de pár hónap múlva újra csapta a szelet másoknak. Erről ennyit... Pedig rezgett a léc rendesen.
2018. júl. 10. 20:21
 16/17 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom, egy megcsalásban mi jót lehet látni.

2018. júl. 10. 20:41
 17/17 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem akarlak elszomorítani de nem lesz jobb.
2018. júl. 10. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!