Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha a volt párotokkal találkoznátok össze az utcán miután ő csak kihasznált végig titeket, pl. megcsalt jó párszor vagy nagyon frusztrált körülmények között váltatok el?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen reakció ilyenkor a helyes, normális szerintetek.
Egyáltalán szóba állnátok vele? Köszönnétek neki? Ha szívből utáljátok, kikerülnétek őt?
2017. szept. 3. 19:09
1/6 anonim válasza:
Innék vele egy kávét hátha hallhatom panaszkodni kicsit.
2/6 anonim válasza:
Sehogy, max köszönnék és mennék tovább a dolgomra.
4/6 anonim válasza:
Az élet szinkronba hozza a dolgokat: ő is kap tőle "ajándékot" valamikor, így csak köszönnék és ennyi.
5/6 anonim válasza:
Az exemmel hasonlóan szakítottunk.
Szakítás után párszor beszéltünk, majd csak köszöntünk.
Azóta eltelt pár év, gyakran látom de nem köszönök neki, csak elmegyek mellette. Nem voltunk annyira sokáig együtt, csúnyán is lett vége, a franc állna le vele csevegni. Van saját életem, rég tovább léptem, nem érdekelne.
6/6 anonim válasza:
Ugyanebben vagyok,elgondolkoztam rajta mi lesz ha meglátom.Köszönni se fogok neki,jó nagy ívben ki fogom kerülni.Ha az új nőjével látom együtt,magabiztosan életvidáman fogok elsétálni mellettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!