Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti ennek ellenére találkoznátok a lánnyal?
Szerintem ezt ő tudná egyedül megválaszolni.
Ha úgy döntötök,hogy együtt alszotok,attól még lehet ezt-ezt csinálni.:)
Szerintem ez egy nagyon jó pillanat arra, hogy kiderítsd, ő hogyan gondolkodik. Ne szólj előre, ne mondd le a randit. Este úgyis közölnöd kell, hogy neked ez most nem lehet.
Ha megsértődik, hogy akkor mégis minek hívtad át, vagy kb. rád parancsol, hogy akkor leszel szíves mást nyújtani, ha már itt van, akkor ő csak extrának tekint. Ha meg nincs belőle nyűglődés, hanem eltöltitek normálisan az estét és együtt alszotok, mint máskor, akkor lehet számítani rá, hogy esetleg ő is komolyabban gondolja.
Ugyanmár.
Felraksz magadnak egy tapont és akár ki is nyalhat, de ha finnyás keze akkor is van amivel kívül csiklón megsimogathat.
Neked is van kezed, szád. Így is annyit lehet szexelni amennyit akartok.
Persze ha tesztelni akarod a srácot hogy szex nélkül is kellesz-e neki az más kérdés.
Sose értettem, mit korlátoz az, ha megjön :D
Amúgy ez tök jó teszt, hogy csak a lyukat látja benned, vagy tényleg emberként, nőként érdekled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!